Skip to content

The Power of Unconditional Love

Samtidigt som stora skeenden och ljusflöden sker i det yttre sker mycket inom oss, det öppnar för stora möjligheter för vårt inre ljusarbete. Då det är vi som ska hålla den nya energin, den nya tiden måste vi först kunna hålla det inom oss. För att kunna hålla det inom oss kan vi inte hålla fast vid det gamla, vi behöver göra plats för det nya ljuset. Det kan vi göra genom att granska våra egna tankar och beteenden. Håller vi kvar områden där den villkorslösa kärleken inte får råda. Bär vi på smärta och gamla skeenden som vi har svårt att förlåta, släppa och därmed läka. 
Kan vi se och ha medkänsla för att vi alltid har gjort vårt bästa, att allt eftersom vi höjer vårt medvetande kan vi välja om, välja nytt. Beter vi oss mot andra som vi själva önskar att andra ska vara mot oss. Eller väntar vi på att det yttre ska förändra sig innan vi själva gör det, då kan vi få vänta länge än.
När vi börjar välkomna och odla den villkorslösa kärleken för oss själva, kan vi börja urskilja våra beteende mot andra som inte har sin bas i kärleken. Då vi på djupet kan visa oss själva medkänsla och förståelse, blir det lättare att visa andra detsamma. Då kan vi börja se att så som vi behandlar andra, de tankar vi har handlar egentligen om hur vi tänker om oss själva och det vi bär inom oss.
När vi kan hålla den villkorslösa kärleken för allt vad vi själva är, alla våra aspekter så kan vi även bära det för andra. Då har vi inte behovet av att klaga eller tänka illa om andra. För när vi gjort vårt eget inre arbete kan vi känna empati och förståelse för att alla andra går igenom sitt. 
Så för att kunna skapa och hålla den nya världen som vi önskar leva i behöver vi gå djupt inom oss själva och befria oss från det som varit. Vi behöver älska allt vad vi är först för att kunna skifta våra energier till högre frekvens, så att vi kan skapa den nya världen vi önskar leva i.
Igenom allt vara snälla mot oss själva och andra, för det är ingen lätt resa vi gör och därför behöver vi den villkorslösa kärlekens kraft. Och glöm inte att tillåta dig njutning och glädje, njut av allt det vackra och allt det goda som livet bjuder dig på!
Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Infinite Heart Healing – Distans

Back To Top