skip to Main Content

En stund att få vila, energi och renas i ljuvligt oändligt ljus och space
Inger K

MULTIDIMENSIONELLA MEDITATIONER

Inre Healing & Aktiveringsresor med mp3 ♡

Kanaliserade vägledda inre upplevelser – Energiladdade meditationer

Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för dessa helande, stärkande och kärleksfulla aktiveringar. För att du ska expandera ditt ljus och medvetande mer, få mer tillgång till allt du är bortom tid och rum. För en upplyftande upplevelse av ditt inre universum och allt du har tillgång till via ditt hjärtas portal.

Innehåll:
Healingmeditationen inleds med förberedande avslappning, aktivering av ditt hjärta och din ljuskanal, balansering mellan himmel och jord. Allt för att du ska förberedas energimässigt på bästa sätt och du ska få ut det mesta möjliga av följande healing och aktivering (se nedan). De avslutas på ett sätt så att du ska förankra och förena ljusfrekvenserna på bästa sätt i fysisk form här och nu.

Hur går det till:
De förmedlas distans med en mp3-fil som du får skickat till dig via mail, där du kan följa och förstärka healingen och aktiveringen med din medvetna närvaro och intention.
Jag, mitt Högre Jag och mitt högre team är med dig genom hela resan på distans och förmedlar de helande energierna och stödjande ljusfrekvenser, vi samskapar med dig och ditt team för ditt högsta bästa.
Du skapar en plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du ser att du har fått mailet, laddat ner eller lyssna direkt genom din mobil eller dator på den bifogade filen.
Du vägleds i dessa multidimensionella meditationer genom mp3-filen. Jag skickar även med lite enkla förslag på hur du kan förbereda dig.

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och uppleva allt igen, för att förstärka och fördjupa denna aktivering när du så önskar.

Du kan även välja att köpa endast mp3-filen, lyssna och aktivera det som förmedlas i vägledningen för dig själv och med ditt team.

Nedan hittar du de som är skapade i detta nu.
Alla verkar bortom tid och rum, i det eviga nuet.
Energierna har inga gränser och är med dig där du är, när du väljer det.

♡ Ditt Galaktiska Hjärta ♡
~ Ditt galaktiska uppvaknande börjar i Ditt Galaktiska Hjärta ~
I denna inre healing och aktiveringsresa på Distans aktiveras först ditt Stjärncenter (Galactic Core) som är din väg ut i Universum för ett möte med en medlem ur din galaktiska familj. Du får ta emot stjärnkoder som aktiverar ditt Högre Hjärta, skapar en förbindelse med ditt Stjärncenter. Ditt inre Universum öppna upp sig för dig att utforska mer av vem du är, dina galaktiska aspekter och ditt stjärnljus.
222/555 kr (med eller utan energisupport)

♡ Den Kristallina Oceanen & Guldets Magi ♡
genom naturrikets magiska värld
Kristallina uppgraderingar och renande, stärkande gyllene kraft ~ En inre vandring genom naturrikets magiska skog där du fyller dig med helande kraft, ett guldskimrande renande och stärkande sandstrand som tillsammans med Solen löser blockeringar och väcker mer av din gudomliga kraft, ditt gyllene ljus. Med en kristallin akvamarin ocean som renar dig ytterligare, aktiverar och förstärker din kristallina inre natur, dina sinnen och förmedlar frid och klarhet. Där du även får en stund att utforska djupet och möta oceanens magiska varelser, sjöjungfru, delfiner, sjöhästar kanske även Poseidon och aktivera en aspekt av dig som är hemma här.
222/555 kr (med eller utan energisupport)

♡ Ditt Heliga Hjärta ~ Venusaktivering ♡
Venusmedvetandet har påtalat en tid att snart är det tid för en resa tillsammans, förberett mig att vara redo när hon kallar. Kärleksgudinnan, den gudomliga, den oändliga.
Nu kallar hon, nu är tiden inne att vi tillsammans öppnar våra hjärtan för Venus gudomliga kärlekskraft.
Den finns i ditt hjärta, vi reser till Venus kärlekstempel för att aktivera den.
Vi aktiverar våra Heliga Hjärtan, expanderar ut än mer i kärleksfull kraft.
Vi väcker vårt Venusmedvetande.

222/555 kr (med eller utan energisupport)

Naturrikets magiska värld & Ditt oändliga medvetande ♡
En inre resa genom och upplevelse av Naturrikets magiska värld. För kontakt med ljusvänner där och ny följeslagare och guide. En inre portal till ditt högre medvetande som sträcker sig ända upp till Källan till Allt som Är. En inre aktivering och nedladdning av ljuskoder, ljusfrekvenser, för förening med högre aspekter av dig själv, din själs oändliga ljus, kraft, visdom och kärlek. Allt för ditt högsta bästa här och nu.
222/555 kr (med eller utan energisupport)

Den Smaragdgröna Floden, Stjärnljus & Din Gudomliga Gnista ♡
Välkommen till denna healingmeditation där du fylls av det smaragdgröna ljusets kraft och visdom från urskogen. Du aktiveras i ett stjärnregn och får kontakt med och förstärker din inre gudomliga gnista. Allt förankras i din fysiska kropp, på högsta bästa sätt här och nu.
Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.
222/555 kr (med eller utan energisupport)

Alla Själars Visdomsskog
med Kuan Yin, ljusväsen, vättar och Din Själs kraft
”Det finns ingen stund då ditt värde varit mindre än då du tog dina första andetag här på jorden som den djupast älskade mest värdefulla gåvan till världen. Du är kommen ur kärlek, du är kärlek och du kommer alltid vara kärlek” Kuan Yin
Välkommen till denna healingmeditation där du renar och hämtar hem visdomen din själ skaffat genom sin resa bortom tid och rum. Med kärlekens och medkänslans kraft vänder du din själs upplevda svårigheter till ren visdom, kraft och aktiverar de gåvor dina erfarenheter bär.
222/555 kr (med eller utan energisupport)

Ditt Hjärtas Ros, Din Själs Kraft ♡
med Maria Magdalena, Moder Maria & Änglarna
”Lika vacker och älskad som rosen är i alla sina stadier av sitt växande så också är du. Rosens skönhet skvallrar om din själs skönhet” Maria Magdalena
Välkommen till denna healingmeditation där du aktiverar eller förstärker den villkorslösa kärlekens kraft inom dig, självkärlek och din själs renaste frekvenser. Du öppnar och lämnar porten öppen till ditt hjärtas rosenträdgård, Den Villkorslösa Kärlekens Trädgård. Där möter du Maria Magdalena, Moder Maria och en mångfald av änglar som alla välsignar dig med deras kärlek.
222/555 kr (med eller utan energisupport)

♡  Djup rening, balansering och ny kraft ♡
~ Inre healingresa med änglarna ~
Förmedling av helande energier och ljusfrekvenser, tillsammans med änglar i ljusets alla högre frekvenser och kvalitéer, i alla färgers rena nyanser. Djup rening på cellnivå – Rening, balansering och aktivering av dina chakran – Öppna och aktivera ditt hjärta, ditt hjärtas ros – Förankra dig i och få stöd av Moder Jord – Aktivera och förstärka din kontakt med änglarna – Aktivera din ljuspelare och din förbindelse med den Högsta Källan
111/444 kr (med eller utan energisupport)

Nya skapas eftersom jag blir vägledd till det och släpps oftast via ett Facebookevent på The Infinite Heart – Maarit L´s sida.
Följ mig gärna där för uppdateringar!

Swisha 444/555 kr till 123 364 51 24 för mp3 + energisupport
111/222 kr om du endast önskar mp3-filen.
(alt bankgiro 5232-0272)
Maila info@theinfiniteheart.se för överenskommelse av tid och val av mp3, med den mailadress du önskar att jag skickar filen till. Eller om du har några frågor.

Ser fram emot att förstärka och expandera vårt ljus tillsammans!

Infinite love ❤
Maarit L
The Infinite Heart

Här kan du lyssna på hur en inledning kan upplevas och hur jag förmedlar, du kan även använda den för att balansera och centrera dig, aktivera din ljuskanal 

Din Ljuspelare – balansering, linjering och aktivering
(länk till YouTube)

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid “vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.
Anette

Kan varmt rekommendera Maarits healingmeditationer på mp3. Maarit vägleder genom meditationen med lugn och harmonisk röst. Jag upplever ett stort välbefinnande både under och efter meditationen. Ett lätt och smidigt sätt att meditera hemma.
Anne B

Liten guide hur du laddar ner mp3-filen

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top