Skip to content

En stund att få vila, energi och renas i ljuvligt oändligt ljus och space
Inger K

Multidimensionella meditationer med Maarit L Ros

TILL WEBSHOPEN!

MULTIDIMENSIONELLA MEDITATIONER

Inre Healing & Aktiveringsresor med mp3 ♡

Kanaliserade vägledda inre upplevelser – Energiladdade meditationer

Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för dessa helande, stärkande och kärleksfulla aktiveringar. För att du ska expandera ditt ljus och medvetande mer, få mer tillgång till allt du är bortom tid och rum. För en upplyftande upplevelse av ditt inre universum och allt du har tillgång till via ditt hjärtas portal.

Innehåll:
Healingmeditationen inleds med förberedande avslappning, aktivering av ditt hjärta och din ljuskanal, balansering mellan himmel och jord. Allt för att du ska förberedas energimässigt på bästa sätt och du ska få ut det mesta möjliga av följande healing och aktivering (i respektive meditation). De avslutas på ett sätt så att du ska förankra och förena ljusfrekvenserna på bästa sätt i fysisk form här och nu.

Hur går det till:
Du får tillgång till en mp3-fil direkt vid köpet, där du
följer vägledningen och förstärker healingen och aktiveringen med din medvetna närvaro och intention.
Meditationerna är skapade i ett multidimensionellt fält fylld med helande energier och stödjande ljusfrekvenser, samskapade med kärleksfulla ljusvarelser för ditt högsta bästa.
Du skapar en plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig.  Sätt intentionen för din valda meditation och välkomna stödet och närvaron av de kärleksfulla ljusvarelserna, änglarna, naturväsen, ljusmästare och stjärnfamilj.

Se gärna till att du kan fortsätta din stund i lugn och ro en stund efteråt för att ge tid för integration. Låt dessa stunder vara för dig, för din kärlek till dig själv och önskan att aktivera mer av den du är bortom den fysiska verkligheten! ♡

Du kan förstärka och fördjupa dessa aktivering när du så önskar, genom att repetera.
Samtidigt blir var gång en ny resa in i oändligheten, som möter dig där du är.

Alla verkar bortom tid och rum, i det eviga nuet.
Energierna har inga gränser och är med dig där du är, när du väljer det.

Önskar dig magiska stunder som den gudomliga själ du är!

Här hittar du de Multidimensionella Meditationerna

Här kan du lyssna på hur en inledning kan upplevas och hur jag förmedlar, du kan även använda den för att balansera och centrera dig, aktivera din ljuskanal 

Din Ljuspelare – balansering, linjering och aktivering
(länk till YouTube)

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid “vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.
Anette

Kan varmt rekommendera Maarits healingmeditationer på mp3. Maarit vägleder genom meditationen med lugn och harmonisk röst. Jag upplever ett stort välbefinnande både under och efter meditationen. Ett lätt och smidigt sätt att meditera hemma.
Anne B

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top