Skip to content

Tack fina du för en härlig stund ♡ Sköna pirrande helande energier och jag hörde änglarna sjunga under healingen.
Emma M

Jag har både fått healing av Maarit och varit med på flera av hennes guidade meditationer. Det är underbart, jag kände väldigt tydligt när änglarna kom en stund innan och vid ett tillfälle var det som hela rummet fylldes med vitt ljus.
Som kanal är hon ren och ljus, och hon har varma och kärleksfulla energier. Jag kan verkligen rekommendera henne!
Josefine F

Maarit har en mjuk, ren och klar energi. Mycket behaglig.
En ödmjuk kanal för de höga energierna.

Kersti C

Jag tycker att Maarit är en väldigt varm och mjuk person. Hennes healing är fantastisk och man blir varm i själ och hjärta. 
Jag kan varmt rekommenderar Maarit.
Susanne G

Kan varmt rekommendera Maarits healing och guidade meditationer.
Men sin klara höga energi och med den värme som hon förmedlar med sin röst känner jag alltid glädje i min själ och har blivit lyft till nya insikter.

Sandra D

Så fort man möter Maarit infinner sig ett lugn, och med integritet och värme guidade hon mig till änglarnas kraft.
Kommer tillbaka 

Cecilia H

Jag har vid flera tillfällen fått äran att ta emot den healing som Maarit förmedlar på distans och varje gång har jag fyllts av sådan värme, tillit och kärlek.
Jag har haft olika upplevelser under healingen, såsom bilder, insikter, utrensningar, energihöjningar och andra fenomen och det har alltid känts väldigt tryggt. Efter healingen så har jag känt mig klarare i sinnet, mer insiktsfull och gladare.
Jag har även fått vägledning med änglakort med Maarit och hon är väldigt trevlig att prata med, närvarande, tydlig och engagerad. Jag tycker om att hon ser helheten och vägleder till att finna sin egen sanning. Jag upplever Maarit som en väldigt ren och klar kärleksfull kanal och en fin medmänniska.
Petra S

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid “vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.”
Anette

Kan varmt rekommendera Maarits healingmeditationer på mp3. Maarit vägleder genom meditationen med lugn och harmonisk röst. Jag upplever ett stort välbefinnande både under och efter meditationen. Ett lätt och smidigt sätt att meditera hemma.?
Anne B

Boka distanshealing
Back To Top