skip to Main Content

Jag har både fått healing av Maarit och varit med på flera av hennes guidade meditationer. Det är underbart, jag kände väldigt tydligt när änglarna kom en stund innan och vid ett tillfälle var det som hela rummet fylldes med vitt ljus.
Som kanal är hon ren och ljus, och hon har varma och kärleksfulla energier. Jag kan verkligen rekommendera henne!
Josefine F

Maarit har en mjuk, ren och klar energi. Mycket behaglig.
En ödmjuk kanal för de höga energierna.

Kersti C

Jag tycker att Maarit är en väldigt varm och mjuk person. Hennes healing är fantastisk och man blir varm i själ och hjärta. 
Jag kan varmt rekommenderar Maarit.
Susanne G

Kan varmt rekommendera Maarits healing och guidade meditationer.
Men sin klara höga energi och med den värme som hon förmedlar med sin röst känner jag alltid glädje i min själ och har blivit lyft till nya insikter.

Sandra D

Så fort man möter Maarit infinner sig ett lugn, och med integritet och värme guidade hon mig till änglarnas kraft.
Kommer tillbaka 

Cecilia H

Jag har vid flera tillfällen fått äran att ta emot den healing som Maarit förmedlar på distans och varje gång har jag fyllts av sådan värme, tillit och kärlek.
Jag har haft olika upplevelser under healingen, såsom bilder, insikter, utrensningar, energihöjningar och andra fenomen och det har alltid känts väldigt tryggt. Efter healingen så har jag känt mig klarare i sinnet, mer insiktsfull och gladare.
Jag har även fått vägledning med änglakort med Maarit och hon är väldigt trevlig att prata med, närvarande, tydlig och engagerad. Jag tycker om att hon ser helheten och vägleder till att finna sin egen sanning. Jag upplever Maarit som en väldigt ren och klar kärleksfull kanal och en fin medmänniska.
Petra S

Back To Top