skip to Main Content

Vem är Maarit L Rose?

Maarit började sin yrkesmässiga bana med att arbeta med redovisning i många år. Tills den dagen då både hennes kropp och själ tydligt signalerade att det inte längre var hennes väg. Hon avslutade sitt yrke och började fördjupa sig i själens och helandets väg. En väg som hon vandrat redan som ung, med ökat fokus från 28 års ålder. Hon fick tid att börja lyssna djupare inom, vad hennes kropp behövde och vad hennes själ önskade. En lång resa tog ny fart, inom självhealing och själens uppvaknande. En resa som har tagit henne både djupare och högre än hon hade kunnat föreställa sig.

Cosmic Rose Angel - Maarit L Rose

Denna resa med dedikerat inre arbete har öppnat upp hennes healing och ljuskanal mer och mer. Hon började kanalisera meditationer och budskap från de högre dimensionerna. Egna upplevelser och aktiveringar med sitt Högre Jag och olika guider som hon blev vägledd att dela vidare. Healingen utvecklade hon via olika former, som Reiki, kristallhealing och Soul Body Fusion för att nämna några. Kanske främst resultatet av att rena och aktivera hennes egen kanal.

Drömmar om att skriva böcker vaknade plötsligt i hennes hjärta. Ett första steg att förverkliga denna dröm har nu kommit till henne, då hon blev utvald att vara en av medförfattarna till antologin Mirakelkur för Själen Gula Boken i serien Regnbågsböckerna. Den kommer ut november 2023, den som önskar kan beställa ett signerat exemplar direkt av henne.

På senare år har hon även utvecklat sin förmåga att kanalisera The Divine Feminine Soul genom sina målningar. Denna förmåga utvecklade hon under året hon fokuserade på healing av den feminina själen, Gudinnan inom sig. Kanske blir det orakelkort i framtiden, en vision hon har haft med sig en tid.

Drömmar som förverkligas och aktivering av själens förmågor, är resultatet av hennes inre helande och själens expansion. Det har även lett till att hon har fått uppleva högre aspekter av sig själv och närvaron av sin ljusfamilj. Detta samtidigt som hon vandrat med reumatism sedan barnsben och fått navigera genom flera ledkorrigerande operationer. Så hennes liv omfattas av djupt jordande erfarenheter och högtflygande upplevelser. Ett omfångsrikt och multidimensionellt liv.

Maarit har önskan om en värld där vi mer kan leva utifrån hjärtat och vår gudomliga natur. Där kärlek är vår ledsagare och vi kan leva som de ljussjälar vi är.

Maarit L Rose - Facebook

Kan varmt rekommendera Maarits healing och guidade meditationer.
Men sin klara höga energi och med den värme som hon förmedlar med sin röst känner jag alltid glädje i min själ och har blivit lyft till nya insikter.

Sandra D

The Infinite Heart Boka
Back To Top