skip to Main Content
Infinite Heart Healing ~ Maarit L Rose

Distanshealing ~ Infinite Heart Healing

Välkommen att sjunka in i en kärleksfull, läkande och upplyftande omfamning!
Här öppnar jag upp och är en kanal, en förmedlare av den universella livsenergin, Divine Love och de ljusfrekvenser som vill komma igenom till dig.

Infinite Heart Healing ~ Mjuka, kärleksfulla, helande och kraftfulla energier som når dina djup, alla nivåer av dig, skänker din kropp djup avslappning och ny kraft, balanserar dina känslor och tankar, lyfter fram din själs ljus och högre medvetande. Stödjer en återförening med och aktivering av ditt Oändliga Jag.

Jag arbetar med Holy Fire Reiki som grund som är ren universell livsenergi och Divine Love och går dit den mest behövs i samarbete med den gudomliga intelligensen. Jag arbetar även med högre själsaspekter och våra ljusfamiljer som bistår med ljusfrekvenser som är för ditt högsta bästa i nuet. Sessionen hjälper din energi att flöda fritt, balanserar ditt energisystem och stärker din kropps egna läkningsprocesser, samtidigt som du kommer närmare din själs rena, sanna essens. Energierna når alla nivåer av dig och kan stödja ett renande och helande fysiskt, känslomässigt, mentalt och själsligt.

Vad mer kan Infinite Heart Healing göra

Infinite Heart Healing gynnar även vår andliga utveckling då den kan föra till ytan det vi bär på djupt inom oss som håller oss tillbaka, för oss att se och kunna släppa taget om. För att få ett renare och friare flöde av vår själs ljus som öppnar upp för vår högsta potential.
Du och ditt högre medvetande är högst delaktig i den helande processen, som vet vad som är för ditt högsta bästa. Tillsammans med dina guider som är med dig genom allt, i samarbete med mina. Den universella livsenergin ger kraft och energi till processerna, kärleken lugnar, vårdar och håller mjukt och ljusfrekvenser balanserar och aktiverar.
Med ett friare och renare flöde av din livsenergi kommer du närmare ditt sanna jag, ditt högre jag, ditt högre medvetande, hur du nu vill benämna den del av dig som är oförstörbar, oändlig, gudomlig och ett med Källan till Allt som Är.

Sessionen sker på distans

Du rekommenderas att varva ner en tid innan den avtalade tiden, för att du ska ta emot förmedlingen på bästa sätt. Ha alltid tillit att du får det du ska, allt för ditt högsta bästa bortom tid och rum. Energierna har inga begränsningar.
När tiden är inne ligger eller sitter du bekvämt och avslappnat, för dig själv i lugn och ro. Fokusera på andningen en stund och låt kroppen komma i vila, håll intentionen i ditt hjärta att du ska ta emot Infinite Heart Healing via mig. Se gärna att du har lite extra tid i lugn och ro efteråt för att ge energierna tid att landa och integrera. Drick lite extra vatten efteråt.
Du väljer hur du vill att vi ska återkoppla och dela efteråt.

Din investering för en session:
888 kr 

Välkommen att boka in din stund!  

Maila info@theinfiniteheart.se med förslag på tider du kan om du inte hittar en tid i onlinebokningen.

Boka distanshealing

Maarit har en mjuk, ren och klar energi. Mycket behaglig.
En ödmjuk kanal för de höga energierna.

Kersti C

Jag tycker att Maarit är en väldigt varm och mjuk person. Hennes healing är fantastisk och man blir varm i själ och hjärta. 
Jag kan varmt rekommenderar Maarit.
Susanne G

Fler referenser hittar du här!

Observera att healing inte ersätter sjukvård utan är ett komplement och du ska alltid rådgöra din läkare vid eller misstanke om sjukdom.

Back To Top