Skip to content

Vänta in din själ

♡ Att vänta in själen ♡
Efter ett tag i stillhet, i kraftfulla transformerande processer, i läkning och uppgradering. Där vila och att vara i nuet för att ta hand om mig själv genom allt varit prioritet, nödvändigt till och med. För att kunna möta framtiden som den jag är menad att vara, för att kunna kliva in i det nya som står för dörren. Har jag ibland känt energier, haft upplevelser som en del av mig velat dela med er. Men när jag sträckt mig efter pennan eller datorn så har det inte känts rätt, flödet har stannat upp.
Här är det viktigt att lyssna och följa det vi känner är rätt för oss, att vänta in själen. Vi kan frestas att göra som vi brukar göra, men kanske något nytt ska födas fram. Eller kanske vi ska skapa nya flöden att följa, att skapa ur. Nya vägar, nytt sätt, en ny grund, från en högre plattform. Om vi då fortsätter i gamla spår på rutin, är det svårt att skapa det nya som själen vill föra fram. Det kan vara svårt att höra själens röst, dess viskningar från det nya djup som vi har nått. 
Tröttheten tar lite över nu efter denna energirika dag och kroppen vill komma i vila för att ta hand om allt det nya. Men jag hoppas ni får ut något av det jag här försökte förmedla.
Ta hand om dig, lyssna noga inåt och vänta in din själ. 
Vänta in hela dig och det nya som tar form.
Din själ slår ut nya kronblad i ditt hjärta, kronblad som ska visas för världen. Kronblad som strålar av ljus, vibrerar i kärlek. Nya kronblad som bär din själs koder, som ger dig tillgång till nya aspekter av dig. Ditt nya jag tar form inom dig, ta tid att lära känna ditt nya jag ~ Ditt nya högre jag. ♥️
Maarit L Rose

The Infinite Heart ♡

Infinite Heart Healing – Distans

Back To Top