skip to Main Content

♡ Din Lemuriska Själs uppvaknande ♡

Här fortsätter resan för dig att aktivera Lemuriens ljuskoder inom dig, att väcka minnen från denna era, att förkroppsliga din Lemuriska Själ?

Denna kväll vägleds du på en multidimensionell inre resa, via den stjärnkonstellation som var tongivande för din själs vandring genom Lemuriens era. Via en kristallin ljusstad, Ljusmästare, healing och aktiveringskapsel och en upplevelse av den Lemuriska eran. Upplev den magiskt skimrande Gaias natur, kristallina frekvenser och möt de högre dimensionella ljusvarelser som var/är en del av Lemurien. Dina egna minnen aktiveras inom dig, vem var du här? Hämta hem dina själsminnen, ditt medvetande till här och nu. Ett öppnande som kommer till dig i din egen takt och fortsätter även efter denna stund.

Allt sker på distans, det du behöver göra är att skapa en stilla stund för dig själv denna stund, ca en timme. Du kommer få en mp3-fil som du kan lyssna på online eller ladda ner till din dator eller mobil för att lyssna på off-line. Mer information och vägledning kommer längre fram och i det mail jag kommer skicka dig inför detta event. Jag välkomnar dig in i en Facebookgrupp där du kan dela och ta del av andras upplevelser.

BONUS ~ För dig som är med på båda eventen (del 1 23/9) förmedlar jag en Soul Body Fusion Lemurian Special, med intentionen att din lemuriska själ, dess ljuskoder ska förenas och förankras djupare in i din fysiska kropp och medvetande. Datum kommer.

Du anmäler dig via denna länk ~ http://eepurl.com/gftOuL
Du swishar endast 222 kr till 123 364 51 24
Senast den 29/9 ska anmälan och betalning vara inne

Tips! Skaffa en personlig Lemurian Crystal som du kan ta med i energiarbetet. (Om du inte redan har en) Den stödjer och förstärker din linjering och aktivering, den kan sen även finnas med dig i ditt fortsatta uppvaknande. Om du inte hinner skaffa eller hittar den som känns rätt för dig innan eventet, lägg in en kallelse och önskan på att den ska komma till dig i rätt tid efteråt.

Om du vill förbereda dig och ditt energisystem, aktivera lemuriska ljuskoder finns ett event 23/9 som du kan läsa mer om här!

Varmt välkommen Du Lemuriska Själ!

Infinite love ♡
Maarit L
The Infinite Heart
info@theinfinite heart

https://www.facebook.com/theinfiniteheartmaaritl

Tänk på att aktivera aviseringar för detta event uppe till höger inne på eventsidan, för att få uppdateringar och information inför eventet.

Back To Top