skip to Main Content

Ny Facebookgrupp   Your Infinite Self  – Maarit L

Välkommen vackra oändliga du, in till denna grupp där jag vill stödja dig att bli mer av allt du är här att vara och göra! 

Jag vill med denna grupp skapa ett tryggt, heligt och kärleksfullt rum där du kan skala av dig allt som du inte längre behöver, komma i kontakt med din oändlighet för att mer och mer kunna förkroppsliga Ditt Högre Jag, Ditt Gudomliga Jag, Ditt Ängla Jag…Ditt Oändliga Jag. 
Jag kommer väva in vägledning med övningar, meditationer och healingresor, allt från hjärtat och det högsta av mig och mitt team. Mycket är fritt för dig att delta i och ta till dig utifrån ditt hjärtas önskan. Ibland önskar jag ett mindre energiutbyte för att hålla energibalansen i givandet och emottagandet, för ett högre flöde av energi och kommunikation i samklang med Allt som Är.

Välkommen till Your Infinite Self där vår Gudomliga Själs Ljus & Kärlek står i centrum, att förenas med vår fysiska boning! 

Utöka gärna vår själsfamilj här genom att bjuda in dina vänner om det känns rätt från hjärtat! 

Infinite love,
Maarit L 
The Infinite Heart

Back To Top