skip to Main Content

Naturrikets magiska värld & Ditt oändliga medvetande
~ en inre healing och aktiveringsresa ~

Välkommen till denna healingmeditation! ♥
En inre resa genom och upplevelse av Naturrikets magiska värld. För kontakt med ljusvänner där och ny följeslagare och guide. En inre portal till ditt högre medvetande som sträcker sig ända upp till Källan till Allt som Är. En inre aktivering och nedladdning av ljuskoder, ljusfrekvenser, för förening med högre aspekter av dig själv, din själs oändliga ljus, kraft, visdom och kärlek. Allt för ditt högsta bästa här och nu.

Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.
Healingmeditationen inleds med förberedande avslappning, aktivering av ditt hjärta, balansering mellan himmel och jord.

När – När du önskar
Var– Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)

Om du önskar extra support är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar helande energier och aktiverande ljusfrekvenser, vi samskapar med dig för ditt högsta bästa. (Vi kommer överens om en tid som passar dig)

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar. 

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att kontakta mig!

Din investering för en mp3-fil att ladda ner är –222 kr
Extra energisupport av mig och mitt team, ytterligare – 333 kr
Swish 123 364 51 24 alt. Bankgiro 5232-0272

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid ”vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.”
Anette

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top