skip to Main Content

Välkommen till Nacka kyrka för meditation utan kostnad ♥

Sedan hösten 2017 är jag inbjuden att hålla meditation i Nacka kyrka med benämningen Änglameditation. Mina tidigare meditationer har haft teman som Det smaragdgröna ljusets magi, Jag Är, Rosens välsignelser & Den villkorslösa kärlekens trädgård, Dina pärlor av visdom, Aktivera din själs änglakvalitéer, Du är Jag, Din egen stjärna & Fridens Ängel och Den Smaragdgröna floden, Stjärnljus & Din Gudomliga Gnista.
Meditationerna har inslag av grundning, balansering, öppning av hjärtat och en inre upplevelseresa med inbjudan av änglar och andra ljusvarelser.

Efter fyra underbara säsonger har jag nu valt att gå vidare och öppnar för nya vägar att utveckla och förmedla mina meditationer. En del kommer du finna som Inre Healing & Aktiveringsresor förmedlade via mp3-fil och energisupport på distans. Sen hoppas jag snart finna passande lokal i Vasastan, Stockholm för att ta emot grupper!

Följ mig gärna på Facebook för mer information inför varje meditation och framtida event! (klicka på denna rad)

Back To Top