skip to Main Content

♡ A Love Letter from Your Angels ♡

Vill du få ett kärleksfullt brev från de högre dimensionerna, från de änglar och ljusvarelser som finns i din närhet? Eller kanske ditt eget Högre Jag?

Min uppgift är att vara en ren och klar kanal för att förmedla ett upplyftande och helande budskap till dig som hjälper dig på din väg. Som hjälper dig att förstå att du är inte ensam och du har allt stöd du kan behöva runtomkring dig, kanske framförallt för att finna din egen inre kraft. För att kunna leva det liv ditt hjärta önskar, för att vara den du är menad att vara.

Brevet siar inte om din framtid eller ger detaljerade bevis, då du är Skaparen i ditt eget liv och dina val här och nu formar din framtid.

Det innehåller nycklar för dig att öppna ditt eget inre vetande. Det ger kärleksfulla råd, övningar eller insikter om närvaron du har och vem du i sanning är.

Ett kärleksbrev som når djupare inom dig var gång du läser det.

Efter betalning på 700 kr kanaliserar jag brevet som jag kan skicka antingen via mail eller pm på Facebook till dig, inom ca 1 v. (ca 1-2 A4 pdf)
Maila mig på info@theinfiniteheart.se eller skicka ett meddelande på min Facebooksida https://www.facebook.com/theinfiniteheart.maaritl/ efter du betalat.
Swish 123 364 51 24
Bankgiro 5232-0272

Välkommen! ♡

Back To Top