skip to Main Content

Ditt Hjärtas Ros, Din Själs Kraft

En kärleksfull aktivering och healing
med Maria Magdalena, Moder Maria & Änglarna

”Lika vacker och älskad som rosen är i alla sina stadier av sitt växande så också är du.
Rosens skönhet skvallrar om din själs skönhet”
Maria Magdalena

Välkommen till denna healingmeditation där du aktiverar eller förstärker den villkorslösa kärlekens kraft inom dig, självkärlek och din själs renaste frekvenser.
Du öppnar och lämnar porten öppen till ditt hjärtas rosenträdgård, Den Villkorslösa Kärlekens Trädgård. Där möter du Maria Magdalena, Moder Maria och en mångfald av änglar som alla välsignar dig med deras kärlek. Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.

Inledningsvis vägleds du till djup avslappning, öppning av ditt hjärta, förankring med Moder Jords hjärta och rening av hela dig med den Högsta Källans ljus som höjer din frekvens.
I slutet väver jag in Soul Body Fusion för den högsta bästa förankringen av din själs ljus och kärlek med din fysiska kropp och verklighet.

När – När du önskar
Var– Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)

Om du önskar extra support är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar helande energier och aktiverande ljusfrekvenser, vi samskapar med dig för ditt högsta bästa. (Vi kommer överens om en tid som passar dig)

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar. 

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att kontakta mig!

Din investering för en mp3-fil att ladda ner är –222 kr
Extra energisupport av mig och mitt team, ytterligare – 333 kr
Swish 123 364 51 24 alt. Bankgiro 5232-0272

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid ”vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.”
Anette

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top