skip to Main Content

Ditt Hjärtas Ros, Din Själs Kraft

En kärleksfull aktivering och healing
med Maria Magdalena, Moder Maria & Änglarna

”Lika vacker och älskad som rosen är i alla sina stadier av sitt växande så också är du.
Rosens skönhet skvallrar om din själs skönhet”
Maria Magdalena

Välkommen till denna healingmeditation där du aktiverar eller förstärker den villkorslösa kärlekens kraft inom dig, självkärlek och din själs renaste frekvenser.
Du öppnar och lämnar porten öppen till ditt hjärtas rosenträdgård, Den Villkorslösa Kärlekens Trädgård. Där möter du Maria Magdalena, Moder Maria och en mångfald av änglar som alla välsignar dig med deras kärlek. Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.

Inledningsvis vägleds du till djup avslappning, öppning av ditt hjärta, förankring med Moder Jords hjärta och rening av hela dig med den Högsta Källans ljus som höjer din frekvens.
I slutet väver jag in Soul Body Fusion för den högsta bästa förankringen av din själs ljus och kärlek med din fysiska kropp och verklighet.

När – 13:e februari  2019 kl. 20-21
Var – Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)
Jag börjar min förberedelse av våran stund tillsammans tidigare på dagen och tar med alla anmäldas namn, finns dem som redan här kan känna av energierna och närvaro omkring sig :).
Sen är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar de helande energierna, vi samskapar med dig för ditt högsta bästa.

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar. 

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att anmäla Dig här!

http://eepurl.com/gftOuL

Ditt energibidrag för denna stund och för en mp3-fil att ladda ner är –
222 kr till Swish 123 364 51 24 alt. Bankgiro (dagen innan) 5232-0272

För ett utökat fält och fler att samskapa denna stund med, bjud gärna in och dela eventet med dina vänner. Ju fler vi är ju större genomslagskraft i det kollektiva. Tack!

Om du inte kan denna tid, kan jag ändå väva in dig i detta fält och du lyssnar och tar del när det passar dig.

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Jag kommer dela mp3-filen med er via Dropbox som är ett delningsprogram. Du behöver inte ha deras app om du inte vill, du kan ladda ner ändå.

* När du får länken som du klickar på kommer ett exempel av den första bilden upp, du väljer – Eller fortsätt till webbplatsen om du inte vill använda appen.
* Då kommer du till hur nästa bild ser ut, det kan ta några sekunder innan Ladda ner-knappen kommer upp. Klicka på den och sen Direktnedladdning.
* Nu ska filen laddas ner där du valt mobil, dator eller platta.
* Kontrollera att du kan lyssna på filen. I dagens mobiler följer det oftast med en app där du lyssnar på musik. I dator likaså, då finns det ett program som följer med, om den inte är gammal. I PC heter den Windows media player och i Mac iTunes, vanligaste.

Nu har du den med dig så länge du önskar ?

Om du är osäker och vill gärna vara med bifogar jag en fil du redan nu kan prova med. En kort övning Ditt Högre Jag ?

Hör gärna av om du har problem ? info@theinfiniteheart.se

Jag delar dessa bilder och länken i eventet på Facebook här

Back To Top