skip to Main Content

En stund att få vila, energi och renas i ljuvligt oändligt ljus och space
Inger K

Inre healing och aktiveringsresor med mp3

Inre Healing & Aktiveringsresor med mp3 ♡

Kanaliserade vägledda inre upplevelser – Energiladdade meditationer

Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för dessa helande, stärkande och kärleksfulla aktiveringar. För att du ska expandera ditt ljus och medvetande mer, få mer tillgång till allt du är bortom tid och rum. För en upplyftande upplevelse av ditt inre universum och allt du har tillgång till via ditt hjärtas portal.

Innehåll:
Healingmeditationen inleds med förberedande avslappning, aktivering av ditt hjärta och din ljuskanal, balansering mellan himmel och jord. Allt för att du ska förberedas energimässigt på bästa sätt och du ska få ut det mesta möjliga av följande healing och aktivering (se nedan). De avslutas på ett sätt så att du ska förankra och förena ljusfrekvenserna på bästa sätt i fysisk form här och nu.

Hur går det till:
De förmedlas distans med en mp3-fil som du får skickat till dig via mail, där du kan följa och förstärka healingen och aktiveringen med din medvetna närvaro och intention.
Jag, mitt Högre Jag och mitt högre team är med dig genom hela resan på distans och förmedlar de helande energierna och stödjande ljusfrekvenser, vi samskapar med dig och ditt team för ditt högsta bästa.
Du skapar en plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du ser att du har fått mailet, laddat ner eller lyssna direkt genom din mobil eller dator på den bifogade filen.
Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom mp3-filen. Jag skickar även med lite enkla förslag på hur du kan förbereda dig och en åkallan, bön med mailet som du kan använda om du önskar.

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och uppleva allt igen, för att förstärka och fördjupa denna aktivering när du så önskar.

Du kan även välja att köpa endast mp3-filen, lyssna och aktivera det som förmedlas i vägledningen för dig själv och med ditt team.

Nedan hittar du de som är skapade i detta nu, klicka på respektive rad för att läsa mer.
Alla verkar bortom tid och rum, i det eviga nuet.
Energierna har inga gränser och är med dig där du är, när du väljer det.

Nya skapas eftersom jag blir vägledd till det och släpps oftast via ett Facebookevent på The Infinite Heart – Maarit L´s sida. Följ mig gärna där för uppdateringar!

Swisha 555 kr till 123 364 51 24 för mp3 + energisupport
222 kr om du endast önskar mp3-filen.
(alt bankgiro 5232-0272)
Maila info@theinfiniteheart.se för överenskommelse av tid och val av mp3, med den mailadress du önskar att jag skickar filen till. Eller om du har några frågor.

Ser fram emot att förstärka och expandera vårt ljus tillsammans!

Infinite love ❤
Maarit L
The Infinite Heart

Här kan du lyssna på hur en inledning kan upplevas och hur jag förmedlar, du kan även använda den för att balansera och centrera dig, aktivera din ljuskanal 

Din Ljuspelare – balansering, linjering och aktivering
(länk till YouTube)

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid “vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.
Anette

Kan varmt rekommendera Maarits healingmeditationer på mp3. Maarit vägleder genom meditationen med lugn och harmonisk röst. Jag upplever ett stort välbefinnande både under och efter meditationen. Ett lätt och smidigt sätt att meditera hemma.
Anne B

Liten guide hur du laddar ner mp3-filen

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top