skip to Main Content
Kopia av Holy Fire Reiki

Välkommen att sjunka in i en kärleksfull, läkande och upplyftande omfamning!
Här öppnar jag upp och är en kanal, en förmedlare av den universella livsenergin och Divine Love.

Vad kan Holy Fire Reiki göra för dig

  • Mjuka rena energier som skänker din kropp djup avslappning och ny kraft
  • Hjälper din energi att flöda fritt genom att lösa upp blockeringar
  • Balanserar ditt energisystem, dina energicenter
  • Stärker din kropps egna läkningsprocesser
  • Reducerar stress
  • Energierna når alla nivåer av dig och kan stödja ett renande och helande både fysiskt, känslomässigt som mentalt och själsligt
  • Holy Fire Reiki för dig närmare ditt sanna jag och ditt högre medvetande.
  • mm

Vad är Holy Fire Reiki 

Reiki är japanska och består av två ord, Rei som betyder universell och Ki som betyder livenergi – Universell Livsenergi. Holy Fire är ett tillägg som kommit de senaste åren till Usui Reiki som är grunden. Holy kommer från ordet Hel och har betydelsen av helhet och fullständig. Det har inget med religion att göra, utan benämner tillsammans med Fire den livsgnista, den gyllene flamma som vi alla är en del av.
Det är en helande, renande och balanserande energi, den livsenergi som flödar genom oss alla, som ger oss liv. Den bär med sig en ren frekvens av den villkorslösa kärleken.
Läs mer här – http://www.reikiforbundet.se/
Här kan du även läsa om forskning och att reiki är avdragsgill som friskvård.

Vad mer kan Holy Fire Reiki göra

Holy Fire Reiki gynnar även vår andliga utveckling då den kan föra till ytan det vi bär på djupt inom oss som håller oss tillbaka, för oss att se och kunna släppa taget om. För att få ett renare och friare flöde av vår själs ljus som öppnar upp för vår högsta potential.
Du och ditt högre medvetande är högst delaktig i den helande processen, som vet vad som är för ditt högsta bästa. Tillsammans med den universella livsenergin som går dit den bäst behövs.
Med ett friare och renare flöde av din livsenergi kommer du närmare ditt sanna jag, ditt högre jag, ditt högre medvetande, hur du nu vill benämna den del av dig som är oförstörbar, oändlig, gudomlig och ett med Källan till Allt som Är.

Sessionen sker på distans

Du rekommenderas att varva ner en tid innan den avtalade tiden, för att du ska ta emot förmedlingen på bästa sätt. Ha alltid tillit att du får det du ska, allt för ditt högsta bästa bortom tid och rum. Energierna har inga begränsningar.
När tiden är inne ligger eller sitter du bekvämt och avslappnat, för dig själv i lugn och ro. Fokusera på andningen en stund och låt kroppen komma i vila, håll intentionen i ditt hjärta att du ska ta emot Holy Fire Reiki via mig. Se gärna att du har lite extra tid i lugn och ro efteråt för att ge energierna tid att landa och integrera. Drick lite extra vatten efteråt.
Du väljer hur du vill att vi ska återkoppla och dela efteråt.

Priset för en session:
444 kr 

Välkommen att boka in din stund!  

Maila info@theinfiniteheart.se med förslag på tider du kan om du inte hittar en tid i onlinebokningen.

Maarit har en mjuk, ren och klar energi. Mycket behaglig.
En ödmjuk kanal för de höga energierna.

Kersti C

Jag tycker att Maarit är en väldigt varm och mjuk person. Hennes healing är fantastisk och man blir varm i själ och hjärta. 
Jag kan varmt rekommenderar Maarit.
Susanne G

Fler referenser hittar du här!

Observera att healing inte ersätter sjukvård utan är ett komplement och du ska alltid rådgöra din läkare vid eller misstanke om sjukdom.

Back To Top