skip to Main Content

Holy Fire Reiki ♥

Välkommen att sjunka in i en kärleksfull omfamning, i mjuka rena energier som skänker din kropp djup avslappning och ny kraft. Holy Fire Reiki hjälper din energi att flöda fritt, balanserar ditt energisystem och stärker din kropps egna läkningsprocesser. Energierna når alla nivåer av dig och kan stödja ett renande och helande både fysiskt, känslomässigt som mentalt och själsligt. Holy Fire Reiki för dig närmare ditt sanna jag.

Reiki är japanska och består av två ord, Rei som betyder universell och Ki som betyder livenergi – Universell Livsenergi. Holy Fire är ett tillägg som kommit de senaste åren till Usui Reiki som är grunden. Holy kommer från ordet Hel och betydelsen av helhet och fullständig och har inget med religion att göra. Reiki utvecklas och höjs jäms med vår egen och jordens utveckling, eller det är mer vi som höjer vår frekvens och får därmed tillgång till högre frekvenser av den universella energin som alltid har funnits där.
Det är en helande, renande och balanserande energi direkt från den Högsta Källan, en oändlig källa av ljus och kärlek. Den bär med sig en ren frekvens av den villkorslösa kärleken och min första upplevelse av den var som att sjunka in i en omfamning av självkärlek, frid och lugn.
När jag använder energin själv och ger mig själv Holy Fire Reiki upplever jag en större lätthet i min kropp, ett mer fridfullt och kärleksfullt sinne. Jag får ett bättre flöde i livet och det blir lättare att vara mitt sanna jag och det bästa jag kan vara för mina klienter. Dessutom e
fter en mindre operation jag gjorde upplevde jag ingen smärta och snabbare läkning.

Holy Fire Reiki gynnar även vår andliga utveckling då den kan föra till ytan det vi bär på djupt inom oss som håller oss tillbaka, för oss att se och kunna släppa taget om. För att få ett renare och friare flöde av vår själs ljus som öppnar upp för vår högsta potential. Du är högst delaktig i den helande processen, du och ditt högre medvetande som vet vad som är för ditt högsta bästa. Tillsammans med den Universella Livsenergin som går dit den bäst behövs.

änglarna står mig nära bjuder jag alltid in dem lite extra vid en session, deras närvaro skapar en ljuvlig atmosfär fylld med deras kärlek, ljus och helande kraft.

Välkommen att boka in Din stund ♡  

Alternativt fyll i kontaktformuläret här eller maila info@theinfiniteheart.se med förslag på tider du kan.

Själva healingen tar ungefär 45 min, plus förberedelse innan och om du önskar dela något eller fråga något efteråt. Så vi beräknar en timme totalt, men se gärna till att du har en extra stund att vila efteråt.

Priset för en session:
550 kr distans
700 kr vid Odenplan, Stockholm

Jag tycker att Maarit är en väldigt varm och mjuk person. Hennes healing är fantastisk och man blir varm i själ och hjärta. 
Jag kan varmt rekommenderar Maarit.
Susanne G

Fler referenser hittar du här!

Observera att healing inte ersätter sjukvård utan är ett komplement och du ska alltid rådgöra din läkare vid eller misstanke om sjukdom.

Alla bakgrundsbilder du ser är målningar skapade av mig, vid intresse av konsttryck skicka ett mail eller fyll i kontaktformuläret här

Back To Top