skip to Main Content

Maarit har en mjuk, ren och klar energi. Mycket behaglig.
En ödmjuk kanal för de höga energierna.

Kersti C

Holy Fire Reiki

Distans 550 kr Odenplan 700 kr
(läs mer nedan)

Boka online!

Välkommen att sjunka in i en kärleksfull omfamning!

Vad kan Holy Fire Reiki göra för dig

  • Mjuka rena energier som skänker din kropp djup avslappning och ny kraft
  • Hjälper din energi att flöda fritt genom att lösa upp blockeringar
  • Balanserar ditt energisystem, dina energicenter
  • Stärker din kropps egna läkningsprocesser
  • Reducerar stress
  • Energierna når alla nivåer av dig och kan stödja ett renande och helande både fysiskt, känslomässigt som mentalt och själsligt
  • Holy Fire Reiki för dig närmare ditt sanna jag och ditt högre medvetande.
  • mm

Vad är Holy Fire Reiki 

Reiki är japanska och består av två ord, Rei som betyder universell och Ki som betyder livenergi – Universell Livsenergi. Holy Fire är ett tillägg som kommit de senaste åren till Usui Reiki som är grunden. Holy kommer från ordet Hel och betydelsen av helhet och fullständig och har inget med religion att göra. Reiki utvecklas och höjs jäms med vår egen och jordens utveckling, eller det är mer vi som höjer vår frekvens och får därmed tillgång till högre frekvenser av den universella energin som alltid har funnits där.
Det är en helande, renande och balanserande energi direkt från den Högsta Källan, en oändlig källa av ljus och kärlek. Den bär med sig en ren frekvens av den villkorslösa kärleken och min första upplevelse av den var som att sjunka in i en omfamning av självkärlek, frid och lugn.
Läs mer här – http://www.reikiforbundet.se/

Min upplevelse av Holy Fire Reiki

När jag använder energin själv och ger mig själv Holy Fire Reiki upplever jag en större lätthet i min kropp, ett mer fridfullt och kärleksfullt sinne. Jag får ett bättre flöde i livet och det blir lättare att vara mitt sanna jag och det bästa jag kan vara för mina klienter. Dessutom efter en mindre operation jag gjorde upplevde jag ingen smärta och snabbare läkning.

Vad mer kan Holy Fire Reiki göra

Holy Fire Reiki gynnar även vår andliga utveckling då den kan föra till ytan det vi bär på djupt inom oss som håller oss tillbaka, för oss att se och kunna släppa taget om. För att få ett renare och friare flöde av vår själs ljus som öppnar upp för vår högsta potential.
Du är högst delaktig i den helande processen, du och ditt högre medvetande som vet vad som är för ditt högsta bästa. Tillsammans med den universella livsenergin som går dit den bäst behövs.
Med ett friare och renare flöde av din livsenergi kommer du närmare ditt sanna jag, ditt högre jag, ditt högre medvetande, hur du nu vill benämna den del av dig som är oförstörbar, oändlig, gudomlig och ett med Källan till Allt som Är.

Hur går det till

Själva healingen tar ungefär 45 min, plus förberedelse innan och om du önskar dela något eller fråga något efteråt. Så vi beräknar en timme totalt, men se gärna till att du har en extra stund att vila efteråt.

Odenplan – Du välkomnas att sitta ner i ett mysigt väntrum där det finns te och vatten. När det är din tid hämtar jag dig till behandlingsrummet och vi slår oss ner i fåtöljer och går kort igenom hur det går till. Du får ligga på brist med kläderna på, med mjuk kudde och filt om du önskar. Under behandlingen kan jag både lägga händerna på eller hålla en bit ovanför dig, du får ha önskemål men annars följer jag min vägledning och intuition.
Efteråt delar vi vår upplevelse och det brukar också finnas tid för vägledning via oraclekort.

Distans – Du rekommenderas att varva ner en tid innan den avtalade tiden, för att du ska ta emot förmedlingen på bästa sätt. Ha alltid tillit att du får det du ska, allt för ditt högsta bästa bortom tid och rum. Energierna har inga begränsningar.
När tiden är inne ligger eller sitter du bekvämt och avslappnat, för dig själv i lugn och ro. Fokusera på andningen en stund och låt kroppen komma i vila, håll intentionen i ditt hjärta att du ska ta emot Holy Fire Reiki via mig.
Du väljer hur du vill att vi ska återkoppla och dela efteråt, om du vill förmedlar jag också ett oraclekort till dig.

Priset för en session:
550 kr distans
700 kr vid Odenplan, Stockholm

Välkommen att boka in din stund!  

Alternativt fyll i kontaktformuläret här eller
maila info@theinfiniteheart.se med förslag på tider du kan.

Jag tycker att Maarit är en väldigt varm och mjuk person. Hennes healing är fantastisk och man blir varm i själ och hjärta. 
Jag kan varmt rekommenderar Maarit.
Susanne G

Fler referenser hittar du här!

Observera att healing inte ersätter sjukvård utan är ett komplement och du ska alltid rådgöra din läkare vid eller misstanke om sjukdom.

Alla bakgrundsbilder du ser är målningar skapade av mig, vid intresse av konsttryck skicka ett mail eller fyll i kontaktformuläret här

Back To Top