skip to Main Content

Holy Fire Reiki med änglarna ♥

Välkommen att sjunka in i en kärleksfull omfamning, i mjuka rena energier som skänker din kropp djup avslappning och ny kraft. Tillåt dig att släppa taget om det som håller dig tillbaka och bjud in din själs rena ljus att ta plats. Holy Fire Reiki hjälper din energi att flöda fritt, balanserar ditt energisystem och stärker din kroppens egna läkningsprocesser. Energierna når alla nivåer av dig och kan stödja ett renande och helande både fysiskt, känslomässigt som mentalt och själsligt.

Reiki är japanska och består av två ord, Rei som betyder universell och Ki som betyder livenergi – Universell Livsenergi. Holy Fire är ett tillägg som kommit de senaste åren till Usui Reiki som är grunden. Holy kommer från ordet Hel och betydelsen av helhet och fullständig och har inget med religion att göra. Reiki utvecklas och höjs jäms med vår egen och jordens utveckling, allt för att stödja oss och hjälpa oss på bästa sätt att bli Allt vad vi kan bli. Det är en helande energi direkt från den Högsta Källan, en oändlig källa av ljus och kärlek. Den bär med sig en ren frekvens av den villkorslösa kärleken och min första upplevelse av den var som att sjunka in i en omfamning av självkärlek, frid och lugn.

Holy Fire Reiki gynnar även vår andliga utveckling då den kan föra till ytan det vi bär på djupt inom oss som håller oss tillbaka, för oss att se och kunna släppa taget om. För att få ett renare och friare flöde av vår själs ljus som öppnar upp för vår högsta potential. Du är högst delaktig i den helande processen, du och ditt högre medvetande som vet vad som är för ditt högsta bästa. Ditt Högre Jag, som alltid är med dig, vet vad det är och ser till att energin går dit den mest behövs.

änglarna står mig nära bjuder jag alltid in dem lite extra vid en session, deras närvaro skapar en ljuvlig atmosfär fylld med deras kärlek, ljus och helande kraft.

Välkommen att boka in Din stund ♡  

Alternativt fyll i kontaktformuläret här eller maila info@theinfiniteheart.se med förslag på tider, alla vardagar mellan kl. 10 och 16. (om dessa tider inte skulle fungera skriv när du kan så ska vi se om vi kan ordna det ändå)

Själva healingen tar ungefär 45 min, plus förberedelse innan och om du önskar dela något eller fråga något efteråt. Så vi beräknar en timme totalt, men se gärna till att du har en extra stund att vila efteråt.

De flesta tider finns på distans men även i lokal i Stockholms innerstad.

Priset för en session 550 kr Distans, 700 kr på plats

 

Förenade Reikiförbundets monter Harmonimässan 28-29/10 2017

“Vilka änglahänder! Vilken upplevelse! Tack!”
“Wow vilken upplevelse”  
Två stycken som provade Reiki för första gången 

Observera att healing inte ersätter sjukvård utan är ett komplement och du ska alltid rådgöra din läkare vid eller misstanke om sjukdom.

Alla bakgrundsbilder du ser är målningar skapade av mig, vid intresse av konsttryck skicka ett mail eller fyll i kontaktformuläret här

Follow by Email
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Back To Top