skip to Main Content

Golden Light Healing

Empowering ~ Multidimensional Realignment ~ Open Your Divine Flow ~
Christ Consciousness ~ Your Divine Self ~ Highest Self Connection ~
Self-esteem & Self-confidence

~ Crystal Golden Healer/Holy Fire Reiki/The Gold Ray ~
Får ditt autentiska ljus och kraft att flöda friare och starkare, löser blockeringar som hindrar ditt naturliga gudomliga flöde, kom mer i kontakt med dina högre vibrationer, ditt högre medvetande, aktiverande av ditt hjärta, Solar Plexus, din ljuskanal mm

Välkommen på denna kraftfulla energihealing för aktivering av och stärka ditt inre kraftcenter, din inre sol, ditt Solar Plexus. Samtidigt som du kommer mer i kontakt med din gudomliga kraft så förmedlar det gyllene ljuset en harmoniserande, fridfull och mjuk energi. Det blir mer naturligt för dig att vara kraftfull och kärleksfull samtidigt. Det gyllene kristallina ljuset öppnar dina kanaler så att det som är du kan ta form, ta plats i ditt fysiska jag. Det öppnar upp en närhet till dina högre dimensionella aspekter, den du är bortom tid och rum, ditt högre jag, ditt gudomliga jag. Den öppnar upp för en närmare kontakt med den Högsta Källan. Här och nu får du större självförtroende och självkänsla, då du får uppleva inom dig den kraft ditt ljus bär och det som blockerar din kraft börjar lösas upp. Djupt helande bortom tid och rum, för att du ska bli mer hel här och nu. Som alltid sker allt för ditt högsta bästa, i samarbete med ditt högre jag och din själs plan.

Distans 650 kr 60 min
Odenplan 850 kr 75 min

Boka

Om du inte hittar en tid som passar maila: info@theinfiniteheart.se

Väldigt avslappnande, kände mig hållen av energier. Vågor av rysningar från höfterna uppåt, pulserande. Väldigt mycket gult ljus när öppnade ögonen vid ett tillfälle. Känner mig avslappnad och ren nu, skön känsla.
Anette A

Back To Top