skip to Main Content

Ditt Galaktiska Hjärta ♡

~ Ditt galaktiska uppvaknande börjar i Ditt Galaktiska Hjärta ~

I denna inre healing och aktiveringsresa på Distans aktiveras först ditt Stjärncenter (Galactic Core) som är din väg ut i Universum för ett möte med en medlem ur din galaktiska familj. Du får ta emot stjärnkoder som aktiverar ditt Högre Hjärta, skapar en förbindelse med ditt Stjärncenter. Ditt inre Universum öppna upp sig för dig att utforska mer av vem du är, dina galaktiska aspekter och ditt stjärnljus.

Allt inleds med en grundlig energimässig förberedelse för din bekvämlighet och trygghet, för att du ska lättare kunna uppleva och ta emot det som är för dig. Resan avslutas med att allt integreras med din fysiska kropp, där allt förankras och fördjupas för ditt högsta bästa.

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att lyssna på när du önskar fördjupa och utveckla ditt galaktiska uppvaknande och aktivera mer av Ditt Galaktiska Jag.

Välkommen att boka denna Inre Healing och Aktiveringsresa, som förmedlas med en mp3-fil som du får skickat till dig, där du kan följa och förstärka aktiveringen med din medvetna närvaro och intention.
Jag, mitt högre jag och mitt högre team är med dig på distans och förmedlar energisupport och ljusfrekvenser, ett samskapande med dig och ditt team för ditt högsta bästa.
Du kan när du önskar återkomma till denna resa med den energiladdade mp3-filen som du kan ladda ner.

När ~ Maila för överenskommelse av tid till info@theinfiniteheart.se
Var ~ Där du är

▶️Swisha 555 kr till 123 364 51 24
Alternativt 222 kr för endast mp3

(alt bankgiro 5232-0272)

Du förbereder dig genom att se till att du har denna stund i lugn och ro för dig själv. Du ser att du fått mailet, laddat ner eller lyssna direkt genom din mobil eller dator på den bifogade filen. Mailet innehåller också lite andra förberedande tips.

Infinite love ❤️
Maarit L
The Infinite Heart

Läs mer om Inre healing och aktiveringsresor med mp3 ~ https://www.theinfiniteheart.se/inre-healing-och-aktiveringsresor-med-mp3/
Hur andra upplevt min healing och meditationer
www.theinfiniteheart.se/referenser


Musik: Christopher Lloyd Clarke

Följ mig gärna på Facebook för nya Inre Healing och Aktiveringsresor plus annat spännande och inspirerande!

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Inre Healing och Aktiveringsresor med mp3

Back To Top