skip to Main Content

♡ Din Lemuriska Själs Uppvaknande ♡

NU ÄR TIDEN HÄR!

Är det tid för dig att aktivera Lemuriens ljuskoder inom dig, att väcka minnen från denna era, att förkroppsliga mer av din Lemuriska Själ?

23/9 kl. 20 ~ Under denna kväll sker en linjering, aktivering och balansering med Lemurian Crystals, med fokus på de lemuriska ljuskoderna du bär inom dig och dina energicenter. Ett inre uppvaknande och för ett förkroppsligande av Din Lemuriska Själ. Allt i samarbete med ditt högre jag, för ditt högsta bästa.

Sessionen sker på distans, det du behöver göra är att skapa en stilla stund för dig själv. Med öppet hjärta, hålla intentionen och önskan att ta emot denna förmedling av kristallina frekvenser. Mer information och vägledning kommer längre fram. Jag välkomnar dig in i en Facebookgrupp där du kan dela och ta del av andras upplevelser, om du önskar.

Du anmäler dig genom att klicka i kommer i eventet på Facebook här, en kommentar eller skicka ett privat meddelande på Facebooksida här eller via mail till info@theinfiniteheart.se.
Du swishar endast 111 kr till 123 364 51 24

Senast den 22/9 ska anmälan och betalning vara inne.

Tips! Skaffa en personlig Lemurian Crystal som du kan ta med i energiarbetet. (Om du inte redan har en) Den stödjer och förstärker din aktivering, den kan sen även finnas med dig i ditt fortsatta uppvaknande. Om du inte hinner skaffa eller hittar den som känns rätt för dig innan eventet, lägg in en kallelse och önskan på att den ska komma till dig i rätt tid efteråt.

♡ För dig som vill utveckla mer av Din Lemuriska Själ ~ En multidimensionell inre resa, med upplevelse av den Lemuriska eran där du hämtar hem dina egna själsminnen kommer som en uppföljning på detta event. Även denna är på distans. (222 kr)
Här kan du läsa mer om denna som är 30/9.

BONUS ~ du som deltar i denna och den multidimensionella inre resan kommer bjudas in till en Soul Body Fusion Lemurian Special (datum kommer)

Varmt välkommen Du Lemuriska Själ!

Infinite love ♡
Maarit L
The Infinite Heart
info@theinfiniteheart.se
https://www.facebook.com/theinfiniteheartmaaritl

Tänk på att aktivera aviseringar för detta event på Facebook, för att få uppdateringar och information inför eventet.

Back To Top