skip to Main Content

Den Smaragdgröna Floden, Stjärnljus & Din Gudomliga Gnista
en inre healing och aktiveringsresa

Välkommen till denna healingmeditation där du fylls av det smaragdgröna ljusets kraft och visdom från urskogen. Du aktiveras i ett stjärnregn och får kontakt med och förstärker din inre gudomliga gnista. Allt förankras i din fysiska kropp, på högsta bästa sätt här och nu.
Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.
Healingmeditationen inleds med förberedande avslappning, aktivering av ditt hjärta, balansering av det gudomligt maskulina och feminina inom dig mellan himmel och jord.

När – 22:e maj kl. 20-21
Var – Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)
Jag börjar min förberedelse av våran stund tillsammans tidigare på dagen och tar med alla anmäldas namn, finns dem som redan här kan känna av energierna och närvaro omkring sig.
Sen är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar de helande energierna och ljusfrekvenser, vi samskapar med dig och ditt team för ditt högsta bästa.

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar.

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att anmäla Dig via denna länk!
http://eepurl.com/giQnVL

Ditt energibidrag för denna stund och för en mp3-fil att ladda ner är – 222 kr till Swish 123 364 51 24 senast 4 tim innan alt. Bankgiro 5232-0272 (dagen innan)

För ett utökat fält och fler att samskapa denna stund med, bjud gärna in och dela eventet med dina vänner. Tack!
Länk till Facebookeventet!

Om du inte kan denna tid, kan jag ändå väva in dig i detta fält och du lyssnar och tar del av energierna när det passar dig bäst.

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top