skip to Main Content

Den Smaragdgröna Floden, Stjärnljus & Din Gudomliga Gnista
en inre healing och aktiveringsresa

Välkommen till denna healingmeditation där du fylls av det smaragdgröna ljusets kraft och visdom från urskogen. Du aktiveras i ett stjärnregn och får kontakt med och förstärker din inre gudomliga gnista. Allt förankras i din fysiska kropp, på högsta bästa sätt här och nu.
Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.
Healingmeditationen inleds med förberedande avslappning, aktivering av ditt hjärta, balansering av det gudomligt maskulina och feminina inom dig mellan himmel och jord.

När – När du önskar
Var– Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)

Om du önskar extra support är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar helande energier och aktiverande ljusfrekvenser, vi samskapar med dig för ditt högsta bästa. (Vi kommer överens om en tid som passar dig)

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar. 

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att kontakta mig!

Din investering för en mp3-fil att ladda ner är –222 kr
Extra energisupport av mig och mitt team, ytterligare – 333 kr
Swish 123 364 51 24 alt. Bankgiro 5232-0272

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

”Kan varmt rekommendera Maarits healingmeditationer på mp3. Maarit vägleder genom meditationen med lugn och harmonisk röst. Jag upplever ett stort välbefinnande både under och efter meditationen. Ett lätt och smidigt sätt att meditera hemma.”
Anne B

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top