skip to Main Content

Den Kristallina Oceanen & Guldets Magi ♡
genom naturrikets magiska värld
~ En inre healing och aktiveringsresa på distans ~

Kristallina uppgraderingar och renande, stärkande gyllene kraft ~
En inre vandring genom naturrikets magiska skog där du fyller dig med helande kraft, ett guldskimrande renande och stärkande sandstrand som tillsammans med Solen löser blockeringar och väcker mer av din gudomliga kraft, ditt gyllene ljus. Med en kristallin akvamarin ocean som renar dig ytterligare, aktiverar och förstärker din kristallina inre natur, dina sinnen och förmedlar frid och klarhet. Där du även får en stund att utforska djupet och möta oceanens magiska varelser, sjöjungfru, delfiner, sjöhästar kanske även Poseidon och aktivera en aspekt av dig som är hemma här.

Som vanligt inleds den inre healing och aktiveringsresan med förberedande och balanserande energiarbete, samt avslutas med att allt ska förankras på bästa sätt här och nu i din fysiska kropp och varande.

Välkommen att delta på denna Inre Healing och Aktiveringsresa, som förmedlas med en mp3-fil som du får skickat till dig, där du kan följa och förstärka aktiveringen med din medvetna närvaro och intention.
Jag, mitt högre jag och mitt högre team är med dig på distans och förmedlar energisupport och ljusfrekvenser, ett samskapande med dig och ditt team för ditt högsta bästa.
Du kan när du önskar återkomma till denna resa med den energiladdade mp3-filen som du kan ladda ner.
Du kan även välja mp3-filen utan energisupport från mig och mitt team.

När ~ Tid enligt överenskommelse (även så ofta du vill)
Var ~ Där du är

▶️Swisha 555 kr till 123 364 51 24
222 kr om du endast önskar mp3-filen
(alt bankgiro 5232-0272 dagen innan)
Maila info@theinfiniteheart.se för överenskommelse av tid och val av mp3, med den mailadress du önskar att jag skickar filen till.

Du förbereder dig genom att se till att du har denna stund i lugn och ro för dig själv. Du ser att du fått mailet, laddat ner eller lyssna direkt genom din mobil eller dator på den bifogade filen. Mailet innehåller också lite andra förberedande tips och en åkallan, bön du kan använda om du önskar för att komma i rätt sinnesstämning.

Infinite love ❤️
Maarit L
The Infinite Heart

Följ mig gärna på Facebook för nya Inre Healing och Aktiveringsresor plus annat spännande och inspirerande!

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Inre Healing och Aktiveringsresor med mp3

Back To Top