skip to Main Content

COSMIC CRYSTAL
Inner Journeys & Activations

En serie vägledda kristallmeditationer och övningar ~ för utveckling av ditt kristallina medvetande och aktivering av ditt varande på högre frekvens

Med stöd av de fysiska kristallerna och tillsammans med kosmiska ljusvarelser kommer vi i kontakt med de eteriska kristallina ljusfrekvenserna, som arbetar med oss på ett multidimensionellt sätt. Du aktiverar och utvecklar din ljuskanal, dina egna kristallina inneboende frekvenser, din kontakt med den kristallina världen och kosmiska ljusvarelser. Var dag har ett tema och vi jobbar närmare med en speciell kristall, fysiskt och eteriskt. Du övar på din intuitiva förmåga genom några enkla övningar. Jag vägleder genom en inre resa, som jag har kanaliserat tillsammans med kristallen och mina ljusguider. Du får ett exemplar av dagens kristall med dig hem.

Första datum satt och fler datum inom kort.
Vid intresse finns fler kristaller på tur för fler tillfällen.

Vardagskvällar ca 2 tim
Maila gärna vid intresseanmälan info@theinfiniteheart.se

20/10 kl. 18.30 AMAZONIT ~ Genom den frodiga regnskogen som bjuder på djupa insikter, in till ett Amazonit Tempel för en energiprocess och vägen hem förbi ett renande kristallint vattenfall. Allt för ditt hjärtas kraft, en fridfull vandring för känslomässig balans och mod att stå i din sanning, kraft att leva din dröm som den du verkligen är.
Länk till eventet på Facebook för mer information och inspiration

BLÅ APATIT ~ Sväva i din inre rymd bland stjärnorna med blåskimrande ljusvarelser från Plejadernas Rike, aktivera ditt högre seende och stilla din mentala värld, öppna för kosmiskt vetande. En djupt kärleksfull, helande, renande inre resa med kraftfulla aktiveringar. (tillsammans med diamantljus)

KUNZIT ~ Upplev hur det aktiveras en kristallin ljusportal i ditt hjärtas center upp till ditt Högre Hjärta och vidare till ett kosmiskt kärlekstempel. Där kosmiska ljusvarelser förmedlar en ljusuppgradering och du får ta del av ditt livs bok, fylld med kunskap om vem du är och varför du är här. För den högsta sanningen och villkorslösa kärleken.

Anmälan till info@theinfiniteheart.se
Invänta bekräftelse av plats
Pris per gång 333 kr, te, frukt och en kristall ingår.
Swish 123 364 51 24
Din betalning säkrar din plats
Plats: Bra Hälsa.nu, Abrahamsbergsvägen 31, Bromma

Fint erbjudande till alla deltagare på dina inköp på crystalhealing.se resten av året! ???

Vi sitter med minst en armlängds avstånd och visar hänsyn till varandra, naturligtvis stannar vi hemma vid minsta symtom.

Dela gärna med dina vänner som du känner skulle vara intresserad, tack!

Varmt Välkommen! ♡
Maarit L

The Infinite Heart

Reiki Master/Kristallterapeut/
Meditationsledare/Soul Body Fusion förmedlare mm
info@theinfiniteheart.se
https://www.facebook.com/theinfiniteheartmaaritl

Back To Top