skip to Main Content

Alla Själars Visdomsskog
en inre healing och aktiveringsresa
med Kuan Yin, ljusväsen, vättar och Din Själs kraft

”Det finns ingen stund då ditt värde varit mindre än då du tog dina första andetag här på jorden som den djupast älskade mest värdefulla gåvan till världen. Du är kommen ur kärlek, du är kärlek och du kommer alltid vara kärlek”
Kuan Yin

Välkommen till denna healingmeditation där du renar och hämtar hem visdomen din själ skaffat genom sin resa bortom tid och rum. Med kärlekens och medkänslans kraft vänder du din själs upplevda svårigheter till ren visdom, kraft och aktiverar de gåvor dina erfarenheter bär.
Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.

Inledningsvis vägleds du till djup avslappning, öppning av ditt hjärta, förankring med Moder Jords hjärta och rening av hela dig med den Högsta Källans ljus som höjer din frekvens.
I slutet väver jag in Soul Body Fusion för den högsta bästa förankringen av din själs ljus och kärlek med din fysiska kropp och verklighet.

När – 20:e mars 2019 kl. 20-21
Var– Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)

Jag börjar min förberedelse av våran stund tillsammans tidigare på dagen och tar med alla anmäldas namn, finns dem som redan här kan känna av energierna och närvaro omkring sig :).
Sen är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar de helande energierna, vi samskapar med dig för ditt högsta bästa.

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar. 

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att anmäla Dig via denna länk!

http://eepurl.com/giQnVL

Ditt energibidrag för denna stund och för en mp3-fil att ladda ner är –
222 kr till Swish 123 364 51 24 alt. Bankgiro (dagen innan) 5232-0272

För ett utökat fält och fler att samskapa denna stund med, bjud gärna in och dela eventet med dina vänner. Ju fler vi är ju större genomslagskraft i det kollektiva. Tack!

Följ gärna detta event där jag kommer dela lite inspirerande texter och annat som förberedelse för denna stund tillsammans. Länk till eventet på Facebook!

Om du inte kan denna tid, kan jag ändå väva in dig i detta fält och du lyssnar och tar del när det passar dig bäst.

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid “vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.”
Anette

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Har du missat ett event och önskar ta del av det i efterhand, maila info@theinfiniteheart.se
Du kan välja att själv ta del av den energiladdade mp3-filen (som blir din att ladda ner) för 222 kr alternativt lägga till mitt och mitt högre teams energisupport när du lyssnar (vi bestämmer en tid som passar oss) för ytterligare 333 kr

Välkommen!

Back To Top