skip to Main Content

Alla Själars Visdomsskog
en inre healing och aktiveringsresa
med Kuan Yin, ljusväsen, vättar och Din Själs kraft

”Det finns ingen stund då ditt värde varit mindre än då du tog dina första andetag här på jorden som den djupast älskade mest värdefulla gåvan till världen. Du är kommen ur kärlek, du är kärlek och du kommer alltid vara kärlek”
Kuan Yin

Välkommen till denna healingmeditation där du renar och hämtar hem visdomen din själ skaffat genom sin resa bortom tid och rum. Med kärlekens och medkänslans kraft vänder du din själs upplevda svårigheter till ren visdom, kraft och aktiverar de gåvor dina erfarenheter bär.
Ett gynnsamt energifält samskapas för dig för denna helande, stärkande och kärleksfulla aktivering.

Inledningsvis vägleds du till djup avslappning, öppning av ditt hjärta, förankring med Moder Jords hjärta och rening av hela dig med den Högsta Källans ljus som höjer din frekvens.
I slutet väver jag in Soul Body Fusion för den högsta bästa förankringen av din själs ljus och kärlek med din fysiska kropp och verklighet.

När – När du önskar
Var– Där Du Är
Hur – Du skapar en helig plats för dig att i lugn och ro ta emot denna förmedling, där du befinner dig. Du vägleds på denna inre helande resa och aktivering genom en mp3-fil som jag skickar till dig. (Som du kan ladda ner och återkomma till hur ofta du vill)

Om du önskar extra support är jag, mitt Högre Jag och mitt högre team med genom hela resan och förmedlar helande energier och aktiverande ljusfrekvenser, vi samskapar med dig för ditt högsta bästa. (Vi kommer överens om en tid som passar dig)

Efter denna stund har du en energiladdad mp3-fil att använda för att återkoppla till och fördjupa denna aktivering när du så önskar. 

Sjunger Ditt Hjärta ett Ja – Välkommen att kontakta mig!

Din investering för en mp3-fil att ladda ner är –222 kr
Extra energisupport av mig och mitt team, ytterligare – 333 kr
Swish 123 364 51 24 alt. Bankgiro 5232-0272

Infinite love
Maarit L
The Infinite Heart

Det är ett smidigt sätt att kunna lyssna på den inspelade healingmeditationen. Maarit har en behaglig röst att lyssna till och det är skönt att hon läser med pauser så jag hinner känna in det hon säger och förmedlar. Jag uppskattar att kunna vara hemma speciellt efteråt – för då kan jag vara kvar i känslan så länge det behövs. Jag blev lika starkt påverkad som vid ”vanlig” meditation. Nästan mer påverkad, troligen för jag får vara kvar i min egen känsla utan att behöva ta in omgivningen. Jag har tänkt att jag ska sätta mig och lyssna igen på den meditationen.”
Anette

Hur andra upplevt min healing och meditationer www.theinfiniteheart.se/referenser

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Back To Top