skip to Main Content

♡ Aktivera Din Själs Rena Essens ♡

Välkommen på denna multidimensionella meditation med din själs enhörning och gyllene änglar. Det skapas ett eteriskt ljusfält för en upplevelse och djup aktivering av ditt eget kristusljus, det gudomliga, gyllene ljus som är en del av din ursprungliga kraft. Det ljusmedvetande som bär en oändlig och villkorslös kärlek, djup visdom och högre vetande kring din existens och varande.

Allt sker på distans, det du behöver göra är att skapa en stilla stund för dig själv. Vägledningen är på 33 minuter, men planera in en stund innan och efter för förberedelse och förankring. Du kommer få en mp3-fil som du kan lyssna på online eller ladda ner till din dator eller mobil för att lyssna på off-line. Där vägleder jag dig till musik mjukt i bakgrunden. Tillsammans med mitt högre team, enhörningarna och änglarna skapas en ljusportal för dig, där du får tillgång till högre dimensionella fält för din upplevelse och aktivering.
Mer information och vägledning kommer i det mail jag kommer skicka till dig samma dag som detta event. Jag välkomnar dig in i en Facebookgrupp där du kan dela och ta del av andras upplevelser, om du så önskar.

Du anmäler dig via denna länk ~ http://eepurl.com/gftOuL
Du swishar endast 111 kr till 123 364 51 24
Senast kl.18 den 23/11 ska anmälan och betalning vara inne

Om du inte kan denna tid, kan du ta del av detta energifält på en tid som passar dig.
Du kan även återkomma till denna multidimensionella plats hur ofta du önskar, med mp3-filen som blir din.

Varmt välkommen Du Gudomliga Själ!

Infinite love ♡
Maarit L Rose
The Infinite Heart

info@theinfinite heart

https://www.facebook.com/theinfiniteheartmaaritl

Back To Top