Skip to content

She is a Star just like we are

Kanalisering

Budskap frän Högre Jaget 

Du kan göra vad du vill som ditt hjärta lockar dig till, du kan även göra det ditt ego lockar till. Ja, vi önskar att ni väljer hjärtats väg för där vet vi att ni finner era grönskande ängar, era gyllene skogar och er kärleks blommor. Ja, vi förstår att ni inte vill höra rosaskimrande historier om en framtid som tycks långt bort där ni är nu. Men denna sanning, denna er verklighet finns här redan som vi ser det, den finns där framför er att kliva in i. Kanske den yttre verkligheten behöver lite tid i era mått att följa med, men du och ni var och en kan välja att kliva in i den för att förstärka detta fält. Till slut kan fler och fler kliva in där och allt expanderar ut i allt ni ser. Så fortsätt håll denna verklighet sann i ditt hjärta, se livet som du önskar det för ditt inre, det kommer stödja dess förverkligande i alla fält omkring dig.

Tänk dig att du en dag vaknar upp till en blåare himmel, en klarare luft, till ljusskimrande växter och vänliga leenden. Tänk dig att var än du ser finns glädje och skrattande barn, äldre som glatt promenerar i parkerna. Alla är fria att vara sig själva, sina ljusskimrande jag, endast ren och ljus energi flödar genom oss alla. Det finns inget att frukta, inget att ta skydd emot. Allt som flödar är för allas högsta bästa och allt finns i överflöd i perfekt balans. 

Skapa denna vision när du vaknar och håll den när du går ut i världen, vet att den finns där tillgänglig bortom det som spelas upp runt omkring dig. Betrakta världen med ljuskimret från dina ögon, som kommer från ditt inre stjärnljus. Se på dina medmänniskor med kärleken från ditt hjärta och omfamna dig själv med dina änglavingar. Håll intentionen att allt transformeras med varje blick, varje önskan, med din intention från ljuset av din själ.

Och när du där vandra, som kan tyckas i din egen fantasivärld, minns att du är skaparen av nya verkligheter, frigöraren av ren kraft, spridaren av ljus och kärlek. Du lyfter världen till nya nivåer med kraften av den du innerst inne är, med ljuset du bär från stjärnorna. Minns att det är därför du är här, att lyfta mänskligheten till en gyllene era. Att få vandra på vår sköna jord är en ynnest unnad få och hon ska åter få visa den hon innerst inne är, lysa som den stjärnan hon är.

Tänk att vi gör detta tillsammans alla här och vår kära jord, vi transformerar vårt skal för att åter lysa som de stjärnor vi innerst inne redan är! 

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Infinite Heart Healing med Maarit L Rose

Back To Top