skip to Main Content

Be in your forever now

Kanalisering

Vackra Ljussjälar,

Delar några ord från mitt högre jag som jag känner fler kan behöva höra, speciellt om du går igenom djupare transformerande processer. När du behöver påminnas om att du är värdefull precis som du är, oavsett vad som flyter igenom ditt varande. När du behöver komma ihåg att var och en har sin egen resa, att inte låta sig jämföras eller definieras av andra. Du är värdefull precis som den du är i varje Nu!

Du Är en Värdefull, Kraftfull Ljusvarelse i fysisk form! ♥️

Infinite love
Maarit L Rose

Vadan denna smärta, obehag i min fysiska kropp igen? (Var min fråga till mitt högre jag)

Kalibrering åter kalibrering kära du, håll ut, håll ut kära du. Du har inte gjort något fel, du är inte fel på något sätt. Din kropp behöver kännas så här, det går tyvärr inte att komma undan nu. Det är högfrekventa rörelser av energi som rör upp densitet i din kropp, densitet som ska förvandlas till lättare flöden av ditt ljus, det som är du, det som är verkligen Du. Låt ingen få dig att känna att du gjort något fel, inte ens du själv eller dina gamla präglingar som du egentligen har lämnat bakom dig. De kan finnas som ett eko kvar i ditt system och göra sig påmind när du är i kalibreringsläget. Det är ok att vara ledsen, det är ok att bli förbannad eller frustrerad. Alla dina känslor är ok att kännas, det är så du kalibrerar, det är så du lyfter dig och din kropp. Allt behöver kännas. Tänk inte så mycket på allt du vill göra, allt du känner du borde göra, inte i detta läge, när du kalibrerar, då är det kroppen du ska ta hand om och dina känslor. Du kanske tänker att du borde ha kommit längre men så är det faktiskt, du har kommit så ofantligt långt på din resa även fast det i dessa stunder kanske inte känns så. Du är en modig själ som har tagit på sig mycket att kalibrera, så mycket mer än många andra och det går inte att jämföra dig med andra. Ni har alla er egen resa och din resa ser ut så här, du kalibrerar ofantliga mängder i din fysiska kropp. 

Varje ny nivå du tar dig till kommer en ny mängd att kalibrera. Slappna av in i att allt är som det ska, släpp alla där ute som säger hur det ska vara i dessa situationer, de vet inte vad som sker inom dig. De kan sin egen resa och sin egen historia, endast ovetande hävdar att de har svaren för alla andra. Alla har sin egen resa, så lyssna till din egen inre visdom, den är unik för dig. Du är inget offer under omständigheterna, du är en mästare som kalibrerar. Du kalibrerar stora mängder densitet som inte allt är ditt personligen, men du har valt att ta hand om detta för du är en stor själ bortom denna planet och du har kommit hit av kärlek för denna planet och dess invånare. 

Kanske du valde rätt (om ett beslut jag tog), så att du kunde ta hand om detta utan yttre påfrestningar eller krav på dig i detta nu. Kanske du hade klarat av dina uppdrag galant trots dessa påfrestningar på din fysiska kropp i detta nu. Det spelar ingen roll, du är där du är nu och allt är perfekt som det är. Det finns ingen mening i att tänka om om tidigare beslut, om du skulle gjort annorlunda. Det finns inga rätt eller fel i detta, du gjorde dina val från där du var då och nu är du där du är, allt flödar i nuet och det är där du ska vara. Så slappna av i dina beslut, allt anpassas efter var ny stund och du tar dig dit du ska oavsett dina tidigare val. Det spelar ingen roll hur du tar dig framåt, framåt kommer du oavsett.

Endast egot värdera hur du skulle gjort eller hur du tar dig framåt, lyssna på din själ istället, lyssna på mig ditt högre jag som alltid säger dig din sanning. Du är bra precis som du är och hur du än tar dig fram. Släpp, släpp taget om besvikelser och ånger, allt är av värde egentligen och oavsett resultat. Resultat hör inte hemma i den nya tiden, resultat och värdering av resultat ska inte med er framåt i tiden. Du är inte här för att känna dig duktig på grund av resultat, du är här för att leva livet precis som det kommer och oavsett dina val så är du värdefull. Du är inte här för att prestera och skapa ett visst antal prestationer. Prestationer som ska få dig att känna dig värdefull och duktig, du är för att veta att du är värdefull och duktig oberoende av dina prestationer. Vad du än skapar i det yttre så är ditt inre värde lika stort. Visst kan du vara stolt över det du skapar men det du skapar är tillfälliga illusioner och ditt värde, den du verkligen är ligger bortom allt vad prestationer och skapelser är. 

När du verkligen vet ditt värde kan du skapa vad du än önskar från en plattform av neutralitet, utan behov av speciella resultat. För du vet att resultat i 3d-världen är inte den måttstock som talar om sanningen av ditt värde. Det som kan tyckas som ett misslyckande, som inte finns, i 3d kan egentligen ha stor betydelse på en högre plattform. Och detsamma det som kan tyckas som stora vinster i 3d har egentligen inget att göra med högre framsteg. Det kan var omöjligt för er att se ibland vad ni skapar har för värde, när allt egentligen har ett stort värde, från ett högre perspektiv. Så se bortom de yttre värdena av resultat och prestation och luta dig tillbaka till att veta att du är värdefull oavsett allt. Du är inte värdefull beroende på vad du gör eller skapar, du är värdefull på grund av den du är och att du är här. Det finns inga misstag eller fel val, det är bara en programmering av människan. Dina val ledde dig till denna kalibrering, som är av godo för ditt varande. Och det som kommer sen är skapat utifrån där du då är, inte från dina tidigare versioner. Så dina tidigare beslut och dina nya val flyter med i en evig ström av förändring, expansion och upplyftande kraft. Se inte tillbaka på tänk om, utan lyft fram oändliga möjligheter i ditt eviga nu.

Med kärlek,
Ditt Högre Jag

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Boka Multidimensionell Energisupport

Back To Top