skip to Main Content

Choose the higher timeline

Kanalisering

Ni måste välja nu vilken väg ni vill ta in i framtiden. Framtiden är här men vägen dit kan skifta beroende på era val. Välj förnuftigt, välj med hjärtat, välj från ditt högre vetande, välj med resonans från er själs vetande. Ni har vägen inom er, i er vibration, i ert ljus, i den frekvens ni bär i ursprunget av er själ. Ni hittar den, ni kan nå den nu, ni tillgång har till den, er ursprungsfrekvens som vibrerar i ert inre.

Bortom distraktionerna ni valt att lämna bakom er. Ni har renat er från präglingar från andra tidslinjer, om ni väljer att tro så. Endast er tro, era tankar om något annat kan säga till er att så är inte fallet. Tro på din renhet, din klarhet, din rena vibration, även om din upplevelse säger något annat. Distraktionerna jämrar sin sista suck.

Ja, ekot från det som ska lämna kan en tid göra sig hörd, även på ny oktav, på andra sätt än nu. Men ni kan fortfarande hålla den högre tidslinjen. Det är där ni ska skapa, det är där ni ska leva utifrån mer och mer. Men endast om ni så väljer, inget kommer automatiskt till er, ni väljer, ni skapar i varje nu. 

Lyft blicken och välj att gå ovan molnen med rötterna i myllan. Ni är här för att skapa det nya, ni är här för att välja nya mål, leva i renhet, fria från det som inte är er vibration.

Vägen är inte alltid lätt men ni har redan gått den fram, i mål. Ni vet vad målet är, ni bär det i erat hjärta. Så lita på din inre frekvens, din vibration, den kan inte ljuga. Tro på din egen renhet, din inre sanning. Lär dig lyssna, följa, tro på din själ.

Du bär vägen, målet, den högre tidslinjen.

Du vet vägen

Angelic order for the higher timelines

Genom, Maarit L Rose 

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Multidimensionella Meditationer

Back To Top