skip to Main Content

Trust your higher self It’s another aspect of you

Har ditt Högre Jag viskat något till dig senaste tiden? 

Finns där något du uppmanas till att göra, eller snarare något som du lockas till att göra?
Finns där en idé som poppar upp i huvudet som från ingenstans?
Något som känns spännande men samtidigt lite läskigt. Något som känns osäkert men samtidigt rymmer oändliga möjligheter
Kanske något helt nytt, utanför din bekvämlighetszon. Något du inte har en aning om hur det kommer spelas ut, men samtidigt finns där något lockande.

Lyssna, ha tillit. Ditt Högre Jag vet att du är säker, att du är trygg. Ditt Högre Jag vet att du inte kan göra något fel, det finns inget att misslyckas med.
Kanske ditt Ego skriker, men herre gud du vet vad du har men inte vad du får. Hur ska du kunna göra det, se bara på vår historia och allt som kan hända igen. Du är tryggare att stanna där du är, det är bara onödigt att chansa. Ditt Ego vill se till din säkerhet utifrån det som har varit.

Var lugn säger ditt Högre Jag, det är bara minnen från en annan tid. Du är på väg in i en ny tid och du kliver in i en ny högre version av dig själv. Allt är möjligt för dig, du klarar så mycket mer än vad du tror.
Ditt Högre Jag skulle inte leda dig till något som inte var för ditt högsta bästa. Kanske inte alltid det enklaste eller mest bekväma men alltid det som tar dig till din nästa nivå. Ditt Högre Jag vet din kapacitet, dina förmågor, det ljus du är och vill att även du ska veta.

Att lära sig lyssna på Högre Jagets röst och att lita på dess vägledning, kräver övning och att våga följa hintarna som kommer. Det kräver att du börjar att tro på att det är ditt Högre Jag som viskar till dig. Det kan vara subtilt till en början, det kan vara svårt att urskilja från dina egna tankar.
Men samtidigt så är ditt Högre Jag du, ditt Högre Jag är du som vibrerar på en högre frekvens, som ser från ett högre perspektiv. Ditt Högre Jag spelar inte på 3d’s arena, ditt Högre Jag är fri från rädslor och lever i kärlek.

Var inte rädd att misslyckas, du kan inte göra fel i ditt Högre Jags ögon.
Våga, ha tillit, tro på ditt Högre Jag.

Tro på Dig Själv!

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Multidimensionell Energisupport med Maarit L Rose

Back To Top