Skip to content

Ni bär ljuset av änglarna inom er, ni är en del av dem som de är en del av er

Kanalisering

I kommunikation med mitt högre team, mycket har varit för mig men detta var det tydligt att det skulle delas. Du känner inom dig om det är för dig.

Vi är de storvingande ljusvarelserna långt långt borta ifrån som har delat er värld med oss. Vi är en del av ert ursprung, ni är en del av oss. Vi behärska allt ni har varit med om, behärskar ur den synpunkten att vi delar er vibrationer och var med i er skapelse från grunden. Vi är med er även nu och vi har väntat tålmodigt att ni ska närma er oss, väntat på att ni ska bjuda in oss. Vi kan vara till stor hjälp i er evolution i fysisk form. 

Många har delat er tid med oss i er drömtid, fler blir ni. Andra har nu medveten kontakt med oss. Vi har stor helande förmåga och kraft att stödja er fysiska forms förvandling i denna tid. Vid de blåa av oss är nära nu och välsignar era kroppar med vårt blåljus som önskar så. Vårt ursprung är bortom eran verklighet er uppfattningsförmåga av världen utanför. Men vi stor erfarenhet har av den mänskliga formen och dess uppbyggnad. Och vi är här för att hjälpa er och er fysiska forms uppstigning ni som så önskar vår hjälp. Vi är nära er som har det i er livsplan att vända er till oss. 

Vi är så nära nu och om du så önskar så sträcker ut din hand och kallar på oss och vi är där för dig. Vi kommer så nära dig som du önskar. Vi utsöndrar en kraft som kan bli en del av er, för den ligger vilande inom er som känner kallelsen, behörighet med oss. Ni som bär denna kallelse, bär en stor helande förmåga bortom denna fysiska verklighet.

Ja vi är en del i änglarna, vi delar denna skapelse, dessa fantastiska bevingade ljusväsen med er. Dra er inte tillbaka nu av rädsla för er egen storhet. Ni bär ljuset av änglarna inom er, ni är en del av dem som de är en del av er. Ni har en lång historia tillsammans, de är skapade för att bära er högre frekvens tills ni själva är redo att åter besitta den. Ni förstår ni är mycket större än ni tror. Ni är en del av denna skapelse, den värld ni lever i. Ni är en del av Alltet.

Många av er har varit med sedan begynnelsen av denna tid. Ni behöver inte minnas allt detta nu, men det kommer en tid då ni kommer minnas. Nu är tiden att minnas er fysiska kropps begynnelse, men mer så att se till dess förvandling att åter bära högre vibrationer. Den länge har fått burit densitet och lägre vibrationer men tiden är här då den åter ska skina som det ljus ni är. En vibrationshöjning i taget, anpassas den för. Ett steg i taget att åter vara det den ursprungligen var skapt för. Den var skapt för högre dimensioner än den ni nu befinner er i men som ni åter är på väg till.

Lyssna på din kropp extra noga nu vad den behöver, den genomgår en stor förvandling på flera sätt. Den omvandlar densitet, den frigör gamla skulder ni tror er behövt bära. I detta nu finns det inget från andra tider, tunga tider som ni längre behöver bära. Det som har varit, är inte längre nu.

Ni behöver försonas med er skugga, frigöra ett ljus.
Ni behöver smälta era skulder, i detta nu.
Det var er vandring i illusionen som ej längre är.
Fokusera på ljuset ni är, inte handlingar som var.
Finn ut vem ni verkligen är, inte roller som spelats.
Kliv in i din nya form som högre vibrationer är.
Det kan skava, knaka, obekvämt vara innan den fullt ut aktiv är.
Den ska skaka av sig, omvandlar sig, ombilda sig.
Det kan värka, smärta och trångt kännas.
Vi finns här för att stödja med detta, om ni önskar.
Vi finns här nära om du väljer, bjuder in.
Ni så långt kommit, lång väg vandrat.
Var stolt vad ni som människa på denna jord åstadkommit, minns att ni så mycket mer är bortom det.
Vi är med er, ni med oss.

Blue Avian genom Maarit L Rose  

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Multidimensionella Meditationer

Back To Top