skip to Main Content

Lita på ditt egna Universum

Du vet ibland är det svårt uttrycka saker i ord, ibland behöver man stanna upp, ibland vet man inte hur allt ska bli eller hur man ska komma dit. Ibland är det svårt att förstå hur det ska gå till, hur kan allt det bli möjligt. Allt det som ska komma till, allt det som är möjligt. Men hur, hur ska jag…

Man blir lite otålig, vill hoppa över några steg, tiden som ska till. Allt övande som krävs, tillit, beslutsamhet, allt engagemang.

Ett steg i taget, att inte ge upp, tur det är spännande och kärleksfullt. Och vad är alternativet, ge upp, att inte få veta, uppleva allt det stora. Det stora äventyret att komma till, vakna upp, bli mera hel. Att få uppleva mer av allt det stora, att få utforska mer av sitt inre universum. Det finns bara et sätt och det är att fortsätta framåt, uppåt, inåt.

Själen kan ge oss många olika uppdrag på vägen och ofta känns det som att precis när jag påbörjat ett så kommer ett nytt, större. En ständig utveckling, det finns ingen stiltje, det finns ingen slutplatå. Vi förs hela tiden framåt, och det kan kännas som att allt går bara fortare. Tidigare kunde vi stanna på en nivå en tid innan det var dags för nästa etapp. Men när väl beslutet var fattat, när väl bollen var i rullning så fanns där inget stop. Det är bara att fortsätta framåt, uppåt, inåt.

Ibland kan det paradoxalt kännas som om inget händer samtidigt som om allt händer på samma gång. Parallella universum smälter samman, tidslinjer går ihop, olika aspekter integreras, upplösning av polariteter. Inte konstigt att vi kan bli utmattade och otåliga på samma gång. Vi vill framåt, samtidigt som drivet inte alltid finns där.

Vi vet att något stort sker, något som vi aldrig upplevt förut på detta sätt. Vi vet att allt blir som det ska, att vi är där vi ska vara och vi är redan de vi ska bli. Så är det, vi är allt redan som vi kommer att bli. Vi behöver ”bara” integrera det inom oss i denna form som vi lever i här och nu.

Så låt tillit vara med oss var steg vi tar, låt tålamod finnas med oss var stund. Låt tro alltid finnas inom oss, tro på oss själva och de vi delar denna resa med. Låt framför allt kärlek och omtanke vara våra ledstjärnor.

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Multidimensionell Energisupport med Maarit L Rose

Back To Top