skip to Main Content

Minns ditt genuina värde

❤️ Själv-Kärlek ❤️

Vad är era bästa tips för att gå på djupet i att älska sig själv? 

Det viktigaste vi kan göra i denna tid är att älska oss själva, men det kan också vara det mest utmanande. Vi tycks komma till nya nivåer, nytt djup i oss själva där vi återkommande behöver fördjupa vår självkärlek. När vi möter mer mörker inom oss, ny våg av självförakt eller känslor av att vi inte duger som vi är. Vi vet i vårat hjärta att detta inte är sanningen men ibland är det svårt att inte ryckas med av vågen som sköljer över oss.

Vi kanske väger händelser på vågen för och emot, vad som i det yttre ska visa på att vi duger och att vi är värdefulla. Samtidigt som vi vet att det måste vara förankrat inom oss, att så länge vi lägger vågskålen utanför oss så kommer det skifta. Ibland väger den, över åt ena hållet ibland åt det andra hållet.

Kanske vi behöver helt släppa alla behov av yttre bekräftelse för att finna vårt genuina värde inifrån. För att veta helt och hållet från djupet och ut ~ Att vi helt och fullständigt är värdefulla och älskade precis som vi är.

Vi behöver ha förståelse, kärlek och medkänsla för oss själva när vi kommer i kontakt med präglingar från förr som har laddat oss med lägre vibrationer. När dessa vågor från förr ska sköljas ur oss, när de ska lämna våran energikropp. De behöver kännas för att lämna oss men vi behöver inte åter läsa upp dess historia, vi behöver inte åter uppleva dess drama. Det bästa vi kan göra är att från lite distans iaktta utan att engagera oss, tillåta oss att känna utan hålla fast.

Att alltid hålla fast vid vårat genuina värde, vetskapen att vi är kärlek bortom allt.
Hålla fast vid att det finns en djup mening till varför vi är här, var och en av oss.
Den enda djupa sanningen är att vi är kärlek bortom allt! Vi alla har ett djupt värde!

4 tips att minnas ditt själv-värde:
~ Försök omge dig med de som kan påminna dig när du själv glömmer.
~ Skriv något till dig själv från hjärtat när du vet detta, att läsa när du glömmer.
~ Samla en verktygslåda med meditationer, naturpromenader, affirmationer, bilder, kristaller, musik och annat du vet lyfter dig och som påminner dig.
~ Skriv, dansa, måla av dig, låt ditt högre jag uttrycka sig genom skrift, färger, dans och rörelse.

Fyll gärna på med dina bästa tips att nå djupet av din Själv-Kärlek ~ Vad gör du för att minnas att Du Är Kärlek, Värdefull och Betydelsefull?
Hur gör du för att hantera dessa vågor, för att inte hålla fast vid dem, inte identifiera dig med dem men samtidigt acceptera dem. 

All kärlek till dig  

Vi är i transformation, att åter minnas vilka vi är, bortom restriktioner, präglingar och illusioner, att åter minnas vårat genuina värde!

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Multidimensionell Energisupport med Maarit L Rose

Back To Top