skip to Main Content

Vi är själar som tvinnar guld

För en tid sedan kom jag till djup insikt och tacksamhet om den långa healingresa jag gjort. Och hur långt jag har kommit. Från upplevt mig vara instängd och begränsad i min fysiska kropp, till att känna mitt ljus omsluta och fylla kroppen. Uppleva ett flöde bortom kroppens ”skador” som jag idag ser på med djup kärlek.

Det har inte varit lätt och jag har upplevt många förtvivlade stunder. Jag känner idag att allt har varit värt det för den frihet jag känner idag, både i kropp och sinnet. För den vetskapen att det finns inget som behöver vara ett hinder för oss att finna vår själs kraft. För att få uppleva och stå i vårt ljus, förkroppsliga vår sanna frekvens.

Det är bara vi själva som hindra oss
Det är bara vi själva som hindra oss, och alla präglingar som vi burit som säger att det behöver vara på ett speciellt sätt. Eller att vi behöver vara på ett speciellt sätt för att kunna stråla och förkroppsliga vårt ljus och vår kraft. Allt det är illusioner, det finns inget som behöver hindra oss. Vi är och kommer alltid vara strålande, oändliga varelser av ljus och kärlek, oberoende av vad det yttre visar. 

Jag har förstås mina fysiska begränsningar. Men inget som står ivägen för flödet av gudomlig livskraft och förmågan att expandera som ljusvarelse. Och ja jag upplever fortfarande utmaningar och fortsatt arbete med mig själv. Men det är en del av att vara här och nu som människa på jorden. Jag behöver känna in min känslighet, som är en gudomlig gåva. Och jag behöver ta saker i min egen takt, på mitt eget sätt. Det är så jag finner min egen kraft, det är då jag kan vara mitt högsta bästa jag. 

Jag är mer skapt för maraton än en sprint. Och jag tror vi är många som kan vittna om att vår själ är ute på en oändlig resa.

Ge aldrig upp
Så ge aldrig upp, lyssna till din inre drivkraft som pushar dig framåt, lyssna till ditt hjärta, låt ditt högre jag leda dig på din väg ~ Du vet på ett djupare och ett högre plan precis vilket som är din väg till din frihet och din sanna kraft!

Friheten att vara ditt Sanna Jag

Minns att allt du har gått igenom, alla dina erfarenheter är guld värt och det har lett dig till denna stund. Då du har kraften att välja nytt, då du kan välkomna in mer av din gudomlighet och din själs högre vibrationer. 

Du är värdefull och kraftfull, och nu är det tid för dig att leva som den du innerst inne är. 

Du Är Guld Värd Oändliga Själ! 

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

Multidimensionell Energisupport med Maarit L Rose

Back To Top