skip to Main Content

Utmaningar är en del av vår resa här på jorden

Att möta utmaningar, svårigheter i livet betyder inte att vi gjort något fel. Det kan i själva verket vara nyckeln till stor själslig tillväxt. En möjlighet, en öppning till något större. Ett tillfälle att expandera vår själs ljus än mer här och nu. En tydlig vägledning från vårt högre jag, som visar på något som vi nu är redo att möta. Att den utmaning vi möter visar precis på det vi är redo att släppa taget om, ett steg närmare. Något som vi begravt djupt inom oss men som vi nu kan lösgöra från vårt varande. Något som kan leda till större frihet, frihet att vara mer av vår sanna essens ~ Vårt Sanna Jag. 

Så jag önskar att vi blir än modigare i att möta våra utmaningar och se de som de välsignelser de kan vara.
Att vi samtidigt kan hålla stor medkänsla och förståelse för oss själva. Det är inte alltid så lätt och vi gör alla vårt bästa.
Att vi kan försöka att inte värdera våra upplevelser som bra eller dåligt, bättre eller sämre.
Att vi kan känna tillit till att allt är för vårt högsta bästa. Lära oss lyssna mer till vår högre vägledning genom allt.
Så att vi kan ta oss igenom våra s k utmaningar lite smidigare, med lite mindre motstån. Och möta nästa versionen av oss som väntar på andra sidan med ett större flöde av acceptans, närvaro och tillåtande.

Ibland behöver vi stöd på vår väg
För att ta oss igenom till nästa nivå. Jag är djupt tacksam för de som funnits på min väg. Det är mycket värt att ha funnit ett fint nätverk av ljus och support, de gånger vi känner att vi själva inte riktigt räcker till. Även då vi bär allt vi behöver inom oss, har vi inte alltid tillgång till det. Vi kan behöva en liten push i rätt riktning. Det är guld värt och vi gör denna resa tillsammans, även om vi har vår egen väg. 

Det är också därför jag är så tacksam för möjligheten att finnas här för dig, att vara ditt stöd på resan. Att kunna ge dig support att ta dig igenom dina hinder lite lättare, lite smidigare. Så att du kan ta dig till nästa nivå, din nästa högre version av dig själv ~ Ditt Högsta Bästa Jag.

Jag förstår att det inte alltid är lätt att investera i en egen session, speciellt om du aldrig har träffat mig och vet vad jag kan förmedla. Därför håller jag nere priset för mina tjänster så att fler ska ha möjligheten att unna sig support på sin själs resa.
Du har även möjligheten att gå med i min Facebookgrupp där jag finns för support på det sätt jag känner mig vägledd till och har möjlighet.

Jag hoppas jag får möjligheten att förmedla helande energier och aktiverande ljusfrekvenser till dig! 

Du är varmt välkommen vackra oändliga själ!

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡

https://boka.se/theinfiniteheart

Multidimensionell Energisupport med Maarit L Rose

The Infinite Heart – Maarit L Facebooksida

Back To Top