skip to Main Content

Now is where the magic is

Vi behöver ta ett steg i taget  

Vi vill så gärna ibland hoppa över resan och vara vid målet men hur gärna vi än önskar så kommer vi bara fram genom att ta ett steg i taget. Det är här och nu vi behöver vara, det finns inga genvägar. Vi behöver göra arbetet, vi behöver anpassa vårt system. Vi behöver finjustera vår frekvens för att den ska matcha det som kommer längre fram. Vi behöver vara öppen för det som kommer upp i nuet för det visar var vi är nu. Och nuet leder vidare till nästa nu och så vidare till nästa.

Vi behöver vara fullt ut i varje nu, medveten om vad där vibrerar. Där finns vägledningen, där finns frigörelsen, där finns sanningen.

Möt dig själv fullt ut i nuet, omfamna nuet, älska nuet och det leder dig till ditt nästa nu

~ Din nästa högre version av dig själv ~

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡  

Back To Top