skip to Main Content

Du Är Mirakulös

Tänk att din kropp, alla dina celler, gör sitt bästa för att släppa och göra sig av med allt du samlat på dig under så lång tid. I samarbete med din känslokropp och din mentala. Allt det som du inte behöver bära längre, allt det som inte är du ändå. Din önskan från din själ, ditt högre jag är att du ska bli befriad från allt det tunga som du burit under så lång tid. Att få bli fri att vara, vibrera, agera och leva i din sanna vibration, från hjärtat. Tänk vilket fantastiskt jobb hela din varelse gör! Du är fantastisk!

Så när det känns jobbigt, när svåra känslor, tunga tankar och kanske smärta i kroppen rörs upp som från ingenstans. Tänk ~ nämen hej finns du kvar hos mig, så bra att du kommer upp och visar dig! Jag vill tacka dig för din tid med mig, jag uppskattar allt vi delat och erfarit tillsammans. Jag känner dig fullt ut nu, jag verkligen känner dig, jag älskar dig!
Upplev sen hur det lättare skiftar, hur det lättare släpper taget om dig.

Inte lätt alltid och det kan ibland ta lite tid men även om kärlek kan vara svårt att välja så är kärlek den mest följsamma vägen i skiften ur det svårare.

Vet även att fast du upplever de lägre frekvenserna som skakas loss från dig, som vibrerar sig fri, som visar sig för dig. Så har du inte tappat höjd, du har inte förlorat mark. Du är där du ska vara, du finns fortfarande på högre mark, du har kontakt med högre dimensioner, du är alltid en högvibrerande kärleksfull ljusvarelse och du kommer alltid vara. Du är bara människa också, som du är här för att vara. 

Var stolt över din resa på jorden som människa, du är magisk och du utför mirakulösa ting i din transformation till den nya människan. Din kropp är magisk och utför mirakulösa ting, din kropp vet vad den gör, lyssna på den. Lyssna på vad du behöver på din väg, lyssna på signalerna och upplev det som flödar i Nuet

Du är Mirakulös! 

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡  

Back To Top