skip to Main Content

Att Nå Högre Frekvenser

Även när vi får tillgång till högre frekvenser kommer vi fortfarande att ha kontakt med de lägre. Men vi får en större spännvidd, vi expanderar vårt varande, vårt ljus och kärlek. Och ju lättare och mer stabil vi blir i att befinna oss i de högre frekvenserna, ju svårare blir det för de lägre att vibrera inom oss.

När vi öppnar oss för att det gudomliga ljuset kan flöda fritt genom oss, våra egna högsta ljusfrekvenser, öppnar vi oss för att bli mer av de vi i sanning är. Det som inte är vi, blockeringar, tankemönster, känslorötter blir lättare att släppa taget om. Vi får lättare att vibrera i vår ursprungsfrekvens som är kärlek, harmoni, frihet och glädje. Vi blir mer balanserade och står starkare när det blåser omkring oss. Och om vi skulle tappa vår balans kan vi lättare hitta tillbaka, då när vi en gång har etablerat kontakt med de högre frekvenserna kan vi lättare skifta tillbaka.
Det är en resa vi gör och varje skifte vi gör har betydelse.

Att öppna dig för din inre sanning och släppa taget om det som inte är du, är något stort och betydelsefullt. Inte bara för dig, utan för hela Universum.

Jag finner att Holy Fire Reiki är en underbar metod för just detta, att nå sin ursprungsfrekvens och att kunna vibrera där i ren kärlek och harmoni.

Om du önskar delta så förmedlar jag Holy Fire Reiki på distans för de i min Facebookgrupp med intentionen att du ska få tillgång till och förankras på din nästa högsta frekvens, förenas mer med och aktivera mer av dina högre vibrationer ~ Välkommen dit om det känns rätt i ditt hjärta!

Multidimensionell Energisupport med Maarit L Rose

Om du önskar en egen privat session kan jag förmedla det på distans ~ Välkommen boka in din tid!
(hittar du inte en tid som passar säg till, det ordnar vi tillsammans) 

https://boka.se/theinfiniteheart/info

Maarit L Rose
The Infinite Heart ♡  

Back To Top