skip to Main Content

Holy Fire Reiki & Naturväsen

? Välkommen på distanshealing tisdag den 5:e juni kl 20 ?

Med Holy Fire Reiki som grund och med närvaro av mitt healingteam från de högre dimensionerna, förmedlar jag en djupt avslappnande, renande och helande stund. Till denna gång bjuds speciellt våra vänner från det magiska Naturriket in med deras helande energier som förstärker och väcker vår egen kraft.

? Alla dina celler sköljs rena med Källans högsta renaste ljus
? Dina sju huvudchakran renas och fylls på med ny ren universell livskraft. Dem balanseras och aktiveras på den nivå som är för ditt högsta bästa.
? Healingen avslutas med Naturrikets underbara ljusvarelser, som spinner sin gröna magi runtomkring oss.

En stund innan tiden är inne är det gynnsamt för dig om du förbereder dig, genom att börja koppla av. Skapa en mysig ljus atmosfär runt omkring dig, tänd ett ljus och gör din önskan klar i ditt hjärta. (obs! Somna inte ifrån ljuset!) Spela avkopplande musik i bakgrunden som får dig att sjunka in i ditt inre.
Sätt intentionen att ta emot denna healing på högsta bästa sätt för dig just nu, med närvaro av ditt Högre Jag som din högsta beskyddare.

? Mitt hjärta vill att ditt energiutbyte för denna stund är 90 kr.
Swisha till 1233645124 i god tid innan, så jag kan ta med dig i förberedelserna och att du ställer in dig på denna stund. (Har du inte Swish bankgiro 5232-0272)
Efter betalning skriv en kommentar i Facebookeventet alternativt via pm eller mail: info@theinfiniteheart.se.

Dela gärna och bjud in dina vänner ?

Välkommen! ?

Maarit L
The Infinite Heart

Back To Top