skip to Main Content

Loving support

Love having Angels around
Som ni vet så kan känslor och tankar ibland ta oss på villovägar. Naturlig följd av att vandra hjärtas väg och när vi öppnar oss lite till för det gudomliga inom oss. När vi bryter ny mark för vår existens här och nu. När vi inte riktigt vet vad det ska leda till, vi kan ha våra drömmar och visioner men det finns en del inom oss som vill veta.
Jag kan säga att jag har känt mig lite sårbar och svajig sista tiden, för jag bryter ny mark för mig. Ny mark som jag inte ännu hunnit göra mig hemmastadd på. Vi når nya nivåer i vår utveckling, nya nivåer av närvaro.
Jag vet att jag ska gå denna väg men det är inte helt lätt hela tiden för min mänskliga sårbarhet. Då är det underbart att ta stöd från aspekter från andra dimensioner, från våra vänner i änglariket.
Som jag gör när jag målar ibland och ikväll kom denna igenom. Med den kom även nytt tankesätt och idéer hur jag kunde göra med en sak som var lite störande för mig. Jag kunde lyfta min vision och se hur jag kunde vända en situation till något positivt och berikande.

Tack! ✨

Vill Du öppna upp för mer kontakt med Din Inre vägledning? Läs mer Här!

Back To Top