skip to Main Content

Holy Fire Reiki & Den Isblå strålen Distanshealing

? Välkommen på distanshealing onsdag den 24:e januari kl 20 ?

Med Holy Fire Reiki som grund och med närvaro av mitt healingteam från de högre dimensionerna, förmedlar jag en djupt avslappnande, renande och helande stund.

? Alla dina celler sköljs rena med Källans högsta renaste ljus
? Dina sju huvudchakran renas och fylls på med ny ren universell livskraft. Dem balanseras och aktiveras på den nivå som är för ditt högsta bästa.
? Denna gång är jag vägledd att avsluta healingen med den isblå strålen, en spännande lite annorlunda stråle. Som renar, strukturerar och bygger upp dina molekyler på bästa sätt. Jag upplever den som mycket bra för vår fysiska kropp och dess kristallina form.
Känn in i ditt hjärta om den tilltalar dig!

En stund innan tiden är inne är det gynnsamt för dig om du förbereder dig, genom att börja koppla av. Skapa en mysig ljus atmosfär runt omkring dig, tänd ett ljus och gör din önskan klar i ditt hjärta. (obs! Somna inte ifrån ljuset!) Spela avkopplande musik i bakgrunden som får dig att sjunka in i ditt inre.
Sätt intentionen att ta emot denna healing på högsta bästa sätt för dig just nu, med närvaro av ditt Högre Jag som din högsta beskyddare.

? Mitt hjärta vill att ditt energiutbyte för denna stund är 75 kr.
Swisha till 1233645124 i god tid innan, så jag kan ta med dig i förberedelserna och att du ställer in dig på denna stund. (Har du inte Swish bankgiro 5232-0272)
Efter betalning skriv en kommentar i eventet på Facebook (länk här)
Alternativt meddelande på min Facebooksida (länk här)
Eller så skickar du ett mail till info@theinfiniteheart.se

Dela gärna eller bjud in dina vänner

Välkommen! 

Maarit L
The Infinite Heart
Innehar F-skatt/momsreg

 

Back To Top