skip to Main Content

Vad Är Perfekt?

Är det något att sträva efter eller är det något som Är precis som det är?
Min uppfattning är att allt precis allt är perfekt som det är – Just Nu
Allt Är som det ska precis Nu.
Sen har vi ofta andra röster som säger till oss att vi inte duger som vi är, eller att det där kunde du ha gjort bättre. En röst som aldrig är helt nöjd. Kanske den rösten har varit en bra drivkraft för oss att sträva framåt att avancera och öva på våra färdigheter. Så vi ska även vara tacksam för den rösten men tänk om du slutar lyssna på den?
Tänk om du då får uppleva något än större, tänk om det finns ett helt naturligt flöde av expansion, förädling och att minnas att du redan Är Allt du strävar efter att vara? Att du redan Kan Allt du önskar kunna? Att Allt du Vill redan finns där inom räckhåll?
Hur skulle Det kännas?

Jag delar här en inspelning som jag inte tyckte blev “perfekt” som jag hoppas kan inspirera dig. En kort enkel meditativ övning med solens kraft, en spontan inspelning där jag var precis då. Utveckla den gärna själv genom att låta solens gyllene strålar värma, lösa upp och transformera det som du upplever som mindre perfekt inom dig. Smärta du bär, spänningar eller bara för att väcka din egen kraft. Allt ligger i din intention och önskan för det högsta bästa. Du Skapar Din Upplevelse ☀

☀ Med värme ☀
Maarit L

Inspelningen finner du här på min Facebooksida

 

Back To Top