Holy Fire Reiki & Naturväsen

💚 Välkommen på distanshealing onsdag den 21:e februari kl 20 💚

Med Holy Fire Reiki som grund och med närvaro av mitt healingteam från de högre dimensionerna, förmedlar jag en djupt avslappnande, renande och helande stund.

💛 Alla dina celler sköljs rena med Källans högsta renaste ljus
💜 Dina sju huvudchakran renas och fylls på med ny ren universell livskraft. Dem balanseras och aktiveras på den nivå som är för ditt högsta bästa.
💚 Denna gång känner jag att vi ska avsluta healingen med att bjuda in Moder Jord och Naturrikets underbara ljusvarelser. Tillåta oss att bli inbäddade i mjuk näringsrik mossa, uppleva den doftrika sommarängen och hur älvor sprider sitt magiska stoft över oss.

Känn in i ditt hjärta om det tilltalar dig, om du längtar efter att naturen ska vakna till liv igen och så även du!

En stund innan tiden är inne är det gynnsamt för dig om du förbereder dig, genom att börja koppla av. Skapa en mysig ljus atmosfär runt omkring dig, tänd ett ljus och gör din önskan klar i ditt hjärta. (obs! Somna inte ifrån ljuset!) Spela avkopplande musik i bakgrunden som får dig att sjunka in i ditt inre.
Sätt intentionen att ta emot denna healing på högsta bästa sätt för dig just nu, med närvaro av ditt Högre Jag som din högsta beskyddare.

💗 Mitt hjärta vill att ditt energiutbyte för denna stund är 75 kr.
Swisha till 1233645124 i god tid innan, så jag kan ta med dig i förberedelserna och att du ställer in dig på denna stund. (Har du inte Swish bankgiro 5232-0272)
Efter betalning skicka ett mail till info@theinfiniteheart.se eller gå till eventet här på Facebook.

Dela gärna eller bjud in dina vänner till eventet, Tack! 🙏

Välkommen! 💞

Maarit L
The Infinite Heart
Innehar F-skatt/momsreg